Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη: "Να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά, να μην θρηνήσει άλλη μανούλα"


Ένα συγκλονιστικό μήνυμα για τον τερματισμό της βίας που στοίχισε τη ζωή του παιδιού της, στέλνει η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη. Η μητέρα του 19χρονου, μιλώντας στον Alpha, ζητά με μεγαλείο ψυχής να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά.

"Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μην θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δύο παλικάρια. Είναι παιδιά μου", όπως λέει, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

"Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς, αλλά να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια!", τονίζει η μητέρα του Άλκη, που έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας στην Θεσσαλονίκη.

"Δεν έχω μίσος για κανέναν"

"Δεν έχω μίσος για κανέναν", είπε ο παππούς του Άλκη

Το ίδιο μεγαλείο ψυχής είχε δείξει και ο παππούς του αδικοχαμένου 19χρονου. "Δεν έχω μίσος για κανέναν", είπε για τους δολοφόνους του εγγονού του, που τα ξημερώματα της Τρίτης, του έκοψαν με τον πιο βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής.

"Η παιδεία ξεκινάει από το σχολείο. Ξέρετε τι παιδί ήταν ο Άλκης; Ήρθε δύο μέρες πριν το περιστατικό με τον πατέρα να με δει και κάθισε εκεί πέρα και μου λέει, ‘παππού βρήκα ένα γατάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας που νιαούριζε και το πήρα’" ανέφερε ο ηλικιωμένος, προσθέτοντας: "Τέτοιο παιδί ήταν. Πήρε το γατάκι για να το σώσει. Εγώ είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, που ανέθρεψα, και για τα εγγόνια μου. Ρωτάω τους πατεράδες αυτών των παιδιών – είναι υπερήφανοι;"

Ο παππούς του αδικοχαμένου παλικαριού, που υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια στη χωροφυλακή, όταν ερωτάται για τα συναισθήματα που τρέφει για τους δολοφόνους του εγγονού, εκπλήσσει με την απάντηση του. "Δεν έχω μίσος για κανέναν. Όλοι πρέπει να δείξουμε αγάπη στον άνθρωπο. Δεν ξέρω τι να πω. Βλέπω την κοινωνία να έχει στραβώσει. Κάτι πρέπει να αλλάξει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια