Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα συγχαρητήρια τής Ένωσης Ηλείας για τις συλλήψεις των ναρκεμπόρων


Παραθέτουμε ανακοίνωση των Αστυνομικών Ηλείας: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου/ Υ.Α Πύργου, καθώς μετά από συντονισμένη επιχείρηση που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της 06/02/2022 στον Πύργο και στην Πάτρα, προέβησαν στην σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών, ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, στην κατοχή των οποίων ανευρέθηκαν 1.011,5 γραμμάρια ηρωίνης, 27,6 γραμμάρια κοκαΐνης και 9,1 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης.

 Οι επιτυχίες του συγκεκριμένου τμήματος διαδέχονται η μία την άλλη και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι συνάδελφοι ασκούν τα καθήκοντα τους με αυταπάρνηση, επαγγελματισμό, επιμονή και υπομονή, καταφέρνοντας αλλεπάλληλα, ισχυρά χτυπήματα στο κύκλωμα του θανάτου.

Ευχή όλων μας είναι να κλείσει ο κύκλος διακίνησης ναρκωτικών στην Ηλεία και να τεθεί οριστικά τέλος σε ένα φαινόμενο με δραματικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και δη στα νέα παιδιά αυτής. Για τον σκοπό αυτό διαβεβαιώνουμε τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας, πως θα εργαστούμε, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, πιστοί στον όρκο και στο καθήκον μας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΩΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ                                                    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια