Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Σερρών για την Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Αστυνομικών


''Με μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Μητρόπολη) Σερρών και τρισάγιο στο μνημείο υπέρ πεσόντων Αστυνομικών της Λέσχης Αστυνομίας Σερρών, αποτίσαμε τον ελάχιστο φόρο τιμής στους συναδέλφους μας οι οποίοι θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος τιμώντας τον όρκο τους και της στολή τους''.


Η ανακοίνωσ της Ένωσης:

  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και σήμερα Α΄ Ψυχοσάββατο τιμήσαμε τη μνήμη των συναδέλφων μας που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας, εκδήλωση τιμής την οποία έχει καθιερώσει το συνδικαλιστικό μας κίνημα και συγκεκριμένα η Π.Ο.ΑΣ.Υ. από το έτος 1997.

    Με μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Μητρόπολη) Σερρών και τρισάγιο στο μνημείο υπέρ πεσόντων Αστυνομικών της Λέσχης Αστυνομίας Σερρών, αποτίσαμε τον ελάχιστο φόρο τιμής στους συναδέλφους μας οι οποίοι θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος τιμώντας τον όρκο τους και της στολή τους. Εκ μέρους μας αποτελεί την ελάχιστη και προσήκουσα πράξη αναγνώρισης και σεβασμού σε αυτούς τους σύγχρονους ήρωες οι οποίοι χωρίς να διστάσουν, ρίχτηκαν στη μάχη κατά του εγκλήματος έχοντας κάνει βίωμα και συστατικό στοιχείο της προσωπικότητας τους την αποκρυσταλλωμένη αντίληψη του υπηρεσιακού καθήκοντος, ευχόμενοι και προσευχόμενοι όλοι μας να μην προστεθεί κανείς άλλος συνάδελφος σε αυτόν τον  μακρύ  και στενάχωρο κατάλογο των πεσόντων.

     Τη σημερινή ημέρα τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. κα. Φωτεινή ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ο Βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. κ. Αναστάσιος ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ο Βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. κ. Θεόφιλος ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ, ο Βουλευτής Σερρών της Ελληνικής Λύσης κ. Κωνσταντίνος ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος  ΧΡΥΣΑΦΗΣ, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ, ο κ. Αλέξανδρος ΓΚΡΑΤΖΙΟΣ ως εκπρόσωπος του Υπουργού Μεταφορών &  Υποδομών κ. Κώστα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ο  απόστρατος συνάδελφος κ. Νικόλαος ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ ως εκπρόσωπος του Βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελευθέριου ΑΒΡΑΜΑΚΗ, ο Διευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Δ΄ κ. Ευάγγελος ΤΣΙΩΤΑΣ, ο Α’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Υ΄ κ. Ιωάννης ΒΑΣΙΛΚΑΡΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. ΙPA Σερρών κ. Στέργιος ΜΠΑΓΚΟΣ, από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Σερρών ο πρόεδρος κ. Σοφοκλής ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ και μέλη του διοικητικού του συμβουλίου καθώς επίσης πολλοί συνάδελφοι από υπηρεσίες της Δ.Α. Σερρών.            


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                         ΖΑΓΟΡΑ ΕΛΠΙΔΑ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια