Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συστάθηκε το Κέντρο Έρευνας και Ασφάλειας της ΠΟΑΣΥ


Ανακοίνωση του νεοσύστατου φορέα:


Κ.Ε.Υ.Α.-Π.Ο.ΑΣ.Υ

Κέντρο Έρευνας Υγείας και Ασφάλειας της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

                        

Θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε   την ΠΟΑΣΥ  και τον  πρόεδρο  της ,

κ. Γερακαράκο Γρηγόριο για την ηθική τιμή που μας απεύθυνε  και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για  να αναλάβουμε την Διοίκηση του νεοσύστατου φορέα,

Κέντρο Έρευνας Υγείας και Ασφάλειας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. (Κ.Ε.Υ.Α.-Π.Ο.ΑΣ.Υ.)  που σκοπό έχει την   εκπόνηση  ερευνών – μελετών  αναφορικά με την αναγνώριση  της  εργασίας  των Αστυνομικών Υπαλλήλων  ως επικίνδυνης.

Πρόκειται για μια δίκαιη αξίωση των  Αστυνομικών , μια διαχρονική αλήθεια και απαίτηση του συνδικαλιστικού μας κινήματος  και που σήμερα  πλέον με τον φορέα μας, μπαίνει  σε μια νέα σύγχρονη  τροχιά τεκμηρίωσης και  επιστημονικής μελέτης, προκειμένου να οδηγήσει στην θεσμική της έκφραση , να απαντήσει στην χρόνια αδυναμία της πολιτείας  και τέλος να απαιτήσει και να επιτύχει μια βιώσιμη ανταπόδοση.

Με όλες  τις δυνάμεις μας , ανταποκρινόμενοι στην κοινωνικά ευαίσθητη αποστολή μας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να δικαιώσουμε το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας, που θυσιάζουν καθημερινά ακόμα και τη ζωή τους απέναντι στη βία και το  εγκλήμα, για να διαφυλάξουν τις αστικές ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Δημήτριος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος,

Ιωάννης ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ Γενικός Γραμματέας,

Σοφία ΒΑΓΕΝΑ  Αντιπρόεδρος,

Ελένη ΣΚΥΛΑ  Γραμματέας Οικονομικού

Γεώργιος ΨΑΛΙΔΑΣ Μέλος.







Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άντε να σας δούμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι περιμενεις να δουμε διαφορετικο απο τα αλλα σωματεια; Και κυριως γιατι να υπαρχει ενα ακομα σωματειο για ερευνα και ασφαλεια, περι επικινδυνοτητας του επαγγελματος; Δεν προκειται ποτε να ανταποδωσει η πολιτεια στον βαθμο που αναλογει χρηματικα και συνταξιοδοτικα το επικίνδυνο στο αστυνομικο προσωπικο. Αν ηθελε θα το ειχε κανει , μισθολογικα θα ειχαμε εισαγωγικο μισθο τον μισθο της Γερμανικης αστυνομιας που ειναι 2.500 ευρω, δεν θα ειχαμε ανωτατους και κατώερους, Εφ και ΣΦ για ψηφοθηρικους λόγους που συντηρουν το διαιρει και βασιλευε. Γιατι ουσιαστικα τα σωματεια δεν το διεκδικουν με τον τροπο που πρεπει. Πολυ χλιαρα ισα ισα μεσα απο χαλαρες δηλώσεις καθε φορα να είχαμε να λέγαμε δηλαδή. Για τα ματια του κοσμου. Μικροπολιτικα συμφεροντα μεταξυ προσωπων και ενωσεων. Μακαρι να κανω λαθος αλλα τοσα χρονια που οι συνδικαλιστες μπαινοβγαινουν στα επιτελεια τι καταφεραν;