Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ με τον Ευρωπαίο Εισαγγελέα και τον Ευρωπαίο Εντεταλμένο Εισαγγελέα


Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, με τον Ευρωπαίο Εισαγγελέα κ. Δημήτριο Ζημιανίτη και τον Ευρωπαίο Εντεταλμένο Εισαγγελέα κ. Νικόλαο Ορνεράκη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Ευρωπαίο Εισαγγελέα για τον τρόπο λειτουργίας και τις αρμοδιότητες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.

Ο Ευρωπαίος Εισαγγελέας από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία, μεταξύ της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και για τη συνέχιση αυτής με απώτερο σκοπό την καταπολέμηση της απάτης σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την Ελληνική Αστυνομία, ο Προϊστάμενος Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Γεώργιος Καστάνης και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Διογένης Σαρρής.

 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια