Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στους Αντιπεριφερειάρχες Χ.Μπονάνο και Τ.Παπαδόπουλο η νέα ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Ελλάδας


Ο Aντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος δέχθηκε στο γραφείο του, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τάκη Παπαδόπουλου, τη νέα ηγεσία του Πυροσβεστικού σώματος Δυτικής Ελλάδας και Αχαΐας, τον Υποστράτηγο Νίκο Ρουμελιώτη, Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, τον Αντιπύραρχο Χριστόφορο Μπόκα, Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας και τον Βασίλη Σολδάτο, Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας

Ο κ. Μπονάνος συνεχάρη τους αξιωματικούς για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων τους και τους ευχήθηκε δύναμη στην διεκπεραίωση του έργου τους. Παράλληλα, επεσήμανε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος και την αγαστή συνεργασία μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΠΔΕ στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, πλημμυρών και πυρκαγιών.

Επίσης o κ.Μπονάνος ενημερώθηκε για την ετοιμότητα των υπηρεσιών σε κάθε περίπτωση αντιμετώπισης κινδύνου, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι ζωές και οι περιουσίες των κατοίκων της Περιφέρειας. Τέλος, εξέφρασε την προθυμία για την κατά το δυνατόν συνδρομή των πυροσβεστικών υπηρεσιών από την ΠΔΕ.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια