Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΑΟΚ: Πανό υποστήριξης στους δολοφόνους του Άλκη στην Τούμπα - «Περιθωριακό και κατάπτυστο», λέει ο Δικέφαλος


Ο ΠΑΟΚ πήρε μια πολύ σημαντική -για τον ίδιο και το ελληνικό ποδόσφαιρο- πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa Conference League επί της Μίντιλαντ στα πέναλτι.

H σημαντική αυτή ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ, επισκιάστηκε από ένα πανό που κρεμόταν για κάτι παραπάνω από 120 λεπτά μπροστά από τη Θύρα 4 στην Τούμπα. «Αδέρφια κρατάτε γερά», έγραφε με τεράστια και ευδιάκριτα γράμματα το πανό. Αρχικά οι περισσότεροι θέλησαν να πιστέψουν πως ήταν κάτι άλλο από το προφανές. Ότι αναφερόταν στον πόλεμο στην Ουκρανία. Ωστόσο, επιβεβαιώθηκαν οι εικασίες πως ήταν αυτό που φαινόταν. Ένα μήνυμα στους δολοφόνους του 19χρονου Άλκη Καμπανού που έχουν προφυλακιστεί.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως το πανό δεν κατέβηκε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ μάλιστα τα πέναλτι που εκτελέστηκαν ήταν μπροστά από το πανό. Η UEFA που είναι ενήμερη για τα περιστατικά οπαδικής βίας στη χώρα και διέθετε παρατηρητή στις κερκίδες της Τούμπας, δεν έκανε συστάσεις στον ΠΑΟΚ ώστε να κατέβει το πανό, ενώ και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να παρέμβει και αν όχι εξ αρχής, τουλάχιστον στο ημίχρονο να έχει κατέβει.  Όπως είναι λογικό, το πανό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και στα social media.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε σήμερα το πρωί θέση για το συγκεκριμένο πανό αναφέροντας: «Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση.

Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια