Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη των παγκόσμιων πρωταθλητών πάλης – εκπαιδευτών της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στον Αρχηγό


Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος, κος Καραμανλάκης Μιχαήλ συναντήθηκε με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Πάλης - εκπαιδευτές της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΥΦΑΑ), κύριο Νυφαδόπουλο Χρήστο Αστυνόμο Β και Καργιωτάκη Ιωάννη Υπαστυνόμο Β.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση  του αρχηγού σχετικά με την εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε αυτήν την περίοδο στους φύλακες της τράπεζας της Ελλάδος καθώς και στους Δόκιμους υπαστυνόμους της σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

 


 O Υπαστυνόμος Β Γιάννης Καργιωτάκης στο πεδίο βολής κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης

Δήλωση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Πάλης Υπαστυνόμου Β Ιωάννη Καργιωτάκη : «Θέλω να ευχαριστήσω την φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιαίτερα τον αρχηγό μας, αντιστράτηγο κο  Καραμαλακη Μιχάλη ,διότι πλέον η Υπηρεσία Φυσικής αγωγής και αθλητισμού  προσφέρει ,πέραν των άλλων, και στο κομμάτι της εκπαίδευσης στην ελληνική αστυνομία.»

Να θυμίσουμε ότι 5 στελέχη της ΥΦΑΑ από τον περασμένο Νοέμβριο συμμετείχαν στο Σχολείο Εκπαιδευτών της ΕΛ.ΑΣ και ευδοκίμως αποφοίτησαν από αυτό. Για πρώτη φορά η ΥΦΑΑ προσφέρει στην εκπαίδευση της Ελληνικής Αστυνομίας .

Οι εκπαιδευτές της Υπηρεσίας φυσικής αγωγής και αθλητισμού μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο εκπαιδευτών ανέλαβαν καθήκοντα στην Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ ως εκπαιδευτές/ καθηγητές στην Αστυνομική Αυτοάμυνα. Επιπλέον εδώ και ένα μήνα εκπαιδεύουν τους νεοπροσληφθεντες φυλακές της τράπεζας της Ελλάδος στα μαθήματα της Οπλοτεχνικής – Σκοποβολής, της Αυτοπροστασίας, καθώς και το μάθημα της Αυτοάμυνας.



Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης Α/Β Νυφαδόπουλος Χρήστος, διδάσκοντας Οπλοτεχνική στους  φύλακες της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σήμερα κιόλας τελείωσε η εκπαίδευση των φυλάκων της τράπεζας της Ελλάδος, όπου για πρώτη φορά στα χρονικά  οι εκπαιδευτές του Γραφείου εκπαίδευσης της ΓΑΔΑ συνεργάστηκαν με τους εκπαιδευτές της Υπηρεσίας φυσικής αγωγής και αθλητισμού.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης Υπαστυνόμος Β Γιάννης Καργιωτάκης δηλώνει: «Θέλω να ευχαριστήσω τους δασκάλους μου -  εκπαιδευτές της ΓΑΔΑ τόσο για τις πολύτιμες γνώσεις που μας μεταλαμπάδευσαν  κατά την διάρκεια της φοίτησής μας όσο και τώρα που πράττουμε από κοινού τις εκπαιδεύσεις και έχουμε άριστη συνεργασία. Βλέπω στα μάτια τους επαγγελματισμό -όρεξη και προθυμία να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή όποιον το χρειαστεί !! Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους : Α/Ά Κωνσταντίνο Κόρκο , Α/Β Χρήστο Τζήκα ,Υ/Α Βυσσαρίωνα Θεωδορη, Υ/Α Παναγιώτη Βραχάτη, Αρχ/κα Βασίλη Παπάζογλου, Αρχ/ κα Μάρη Παναγιώτη. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της ΥΦΑΑ, συγκεκριμένα στον Ολυμπιονίκη Αστυνομικό Διευθυντή ε.α. κο Ηρακλή Δεσκουλιδη και τον τωρινό διοικητής της υπηρεσίας μας Ολυμπιονίκη Αστυνόμο Α κο Χρήστο Κωνσταντίνιδη, που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μας».



Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές πάλης- εκπαιδευτές της ΥΦΑΑ κατά την διάρκεια εξέτασης του μαθήματος Αστυνομική Αυτοάμυνα.

Δήλωση Αστυνόμου Β´ ΝΥΦΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χρήστου: «Θα ήθελα με την σειρά μου , μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης μας, να ευχαριστήσω θερμά τον αξιότιμο Κύριο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας διότι πλέον η Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού διαθέτει εκπαιδευτές οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στις εκπαιδεύσεις του Αστυνομικού Προσωπικού και όχι μόνο .Επιπρόσθετα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Α/Δ´ΣΑΛΟΥΚΑ Βασίλειο και Α/Ύ ΜΑΝΤΖΙΩΡΗ Κων/νο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μας και μας συμπεριέλαβαν στην εκπαίδευση των φυλάκων της Τράπεζας της Ελλάδος, τον Α/Α ´ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ Κων/νο της Αστυνομικής Ακαδημίας για την άριστη συνεργασία μας, καθώς και τους υπεύθυνους του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής αρχικώς για την εκπαίδευση και εν συνεχεία για την αγαστή συνεργασία την οποία είχαμε. Ως εκπαιδευτές της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας επιθυμούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παραμένουμε στην διάθεση του Σώματος, για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του αστυνομικού προσωπικού.»







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια