Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αύριο η Γενική Συνέλευση τής Ένωσης Χανίων


Ανακοίνωση των Αστυνομικών Χανίων: Σας ενημερώνουμε ότι την 25-02-2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00΄ θα πραγματοποιηθεί Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, στην αίθουσα «Σπύρος Ντούμας» του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία στην πρώτη συνέλευση, ήτοι αυτοπρόσωπη παρουσία του ¼ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, σύμφωνα πάντα με το καταστατικό της Ένωσής μας, συνέρχεται η δεύτερη συνέλευση χωρίς νέα πρόσκληση την 04-03-2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00΄ στην αίθουσα «Σπύρος Ντούμας» του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα παρουσιασθεί, από το Γενικό και Οργανωτικό Γραμματέα της Ένωσής μας, η έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, από τις 15-11-2021 έως και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Παράλληλα θα παρουσιασθεί, από τον Ταμία της Ένωσής μας, ο απολογισμός και ισολογισμός του περασμένου έτους.

Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα τηρηθούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Παράλληλα, τόσο η έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και ο οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός, θα αποσταλεί ατομικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (email) των μελών μας.

Για το Δ.Σ.

Ο

Πρόεδρος

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

Ο

Γενικός Γραμματέας

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια