Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα προβλήματά της έθεσε στον Υπουργό η Ομοσπονδία Πολιτικού Προσωπικού


Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού: Την 23-02-2022, αντιπροσωπεία του Προεδρείου του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο ΚΟΛΟΒΟ και τον Γενικό Γραμματέα κ. Παύλο ΜΑΥΡΙΔΗ, συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ. Στην συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν καίρια θέματα τα οποία απασχολούν το πολιτικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και με γόνιμο διάλογο, εξετάστηκαν οι πιθανές λύσεις οι οποίες ικανοποιούν εν μέρει το διεκδικητικό μας πλαίσιο.

Η Ομοσπονδία μας, σταθερά προσηλωμένη στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το πολιτικό προσωπικό, εξέλαβε με ικανοποίηση τις δηλώσεις από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας και αναμένει με αισιοδοξία την πραγμάτωση των δεσμεύσεών της.

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

Γεώργιος Κολοβός

Παύλος Μαυρίδης







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το επιτελείο χρειάζεται ένστολους όχι ΠΥ. Τα ΑΤ χρειάζονται ΠΥ το φωνάζουν οι συνδικαλιστές. Ακούει κανείς εκεί πάνω στο επιτελείο;