Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τηλεφωνική απάτη σε βάρος γιατρού – “Σήκωσαν” 8.000 ευρώ από τον λογαριασμό της


Θύμα απάτης έπεσε 55χρονη γιατρός σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου από άγνωστη γυναίκα, η οποία κατάφερε να της αποσπάσει τα στοιχεία της τραπεζικής της κάρτας. Λίγο αργότερα το θύμα διαπίστωσε ότι από τον τραπεζικό του λογαριασμό “είχαν κάνει φτερά” πάνω από 8.000 ευρώ.

Το περιστατικό κατήγγειλε η ίδια η γιατρός χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, το μεσημέρι της ίδιας μέρας δέχθηκε τηλεφώνημα από μια γυναίκα, η οποία παρουσιάστηκε ως “η Αλεξία”, υπάλληλος γνωστού φαρμακείου της περιοχής, η οποία όπως της είπε ήθελε να κλείσει ραντεβού για τον άρρωστο πατέρα της.

Άγνωστο πώς η υποτιθέμενη υπάλληλος φαρμακείου κατάφερε να πείσει την γιατρό να της δώσει τα στοιχεία της χρεωστικής τραπεζικής κάρτας της. Όπως κατήγγειλε η γιατρός, αργότερα διαπίστωσε ότι έλειπαν από τον τραπεζικό της λογαριασμό 8.100.

Η καταγγελία της γιατρού ερευνάται ήδη από τους αστυνομικούς που αναμένεται να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον αριθμό τηλεφώνου από όπου τηλεφώνησε η άγνωστη γυναίκα, καθώς και στοιχεία από τις τράπεζες ώστε να διερευνηθεί η μεταφορά του ποσού από τον λογαριασμό του θύματος.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια