Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κυψέλη: Προφυλακίστηκαν η μητέρα και ο σύντροφός της για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα


Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον 33ο ανακριτή, η 29χρονη μητέρα και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της που κατηγορούνται για την αποτρόπαια δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη το 2017.

Οι δυο κατηγορούμενοι βγήκαν με σκυμμένο το κεφάλι από το γραφείο του ανακριτή και δεν θέλησαν να μιλήσουν. Για φορτισμένη απολογία έκανε λόγο ο συνήγορος του Πολωνού, Αλέξης Φίλιος, λέγοντας πως ο εντολέας του δήλωσε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

«Ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν πέθανε το παιδί από την απόφραξη από τη μονωτική ταινία αλλά από άλλα παθολογικά αίτια. Δεν μιλούσε τόσα χρόνια για να μην χαλάσει την  οικογένεια του» ανέφερε ο κ. Φίλιος. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η 29χρονη δεν συμμετείχε στο έγκλημα.

Αποδοκιμάστηκαν άγρια στα δικαστήρια

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν νωρίτερα ενώπιον του 33ου τακτικού ανακριτή η 29χρονη και ο 33χρονος συντροφός της που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου γιου της κατηγορούμενης.

Οι δυο κατηγορούμενοι αποδοκιμάστηκαν άγρια κατά την είσοδο τους στην Ευελπίδων από κόσμο που βρίσκονταν στα δικαστήρια.

Δολοφονία στην Κυψέλη: Η αποκάλυψη του εγκλήματος

Το αποτρόπαιο έγκλημα του 2017 δεν αποκλείεται να έμενε για πάντα μυστικό, εάν η τυχαία – για άλλους λόγους δηλαδή – σύλληψη ενός άνδρα στα Νότια Προάστια της Αττικής δεν έδινε την πληροφορία για την δολοφονία ενός παιδιού στην αστυνομία. Όπως ανέφερε, φέρεται να έμαθε για τη δολοφονία από τον ίδιο τον 33χρονο κατηγορούμενο Πολωνό, κάποια νύχτα που ο τελευταίος είχε μεθύσει και του το εκμυστηρεύτηκε.

Όπως αναφέρεται, η γνωριμία της 29χρονης γυναίκας με τον 33χρονο Πολωνό σύντροφό της έγινε το 2015, μετά την αποχώρηση του συζύγου της (επίσης Πολωνός) και πατέρας των δύο παιδιών, ο οποίος την εγκατέλειψε.

Ο νέος σύντροφος της 29χρονης είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και φέρεται να κακοποιούσε τα παιδιά, σε σημείο που η κόρη της 29χρονης δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια, όταν βρέθηκε κακοποιημένη στο σχολείο το 2018.

Είχε, όμως, προηγηθεί ένα χρόνο νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 2017, η δολοφονία του μικρού Ανδρέα. Για να δικαιολογήσει την απουσία του, η μητέρα του έλεγε στο περιβάλλον της, αλλά ακόμη και στην κόρη της πως την πήρε και πήγε να ζήσει με τον πατέρα του.

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια