Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κυψέλη: Στα δικαστήρια η μητέρα που σκότωσε τον 7χρονο γιο της και έκρυβε το πτώμα του


Με σκυμμένο το κεφάλι πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα η 29χρονη που φέρεται να σκότωσε τον 7χρονο γιο της μαζί με τον σύντροφό της και έκρυβαν τα λείψανα του στο σπίτι τους στην Κυψέλη. Το παιδί δολοφονήθηκε στις αρχές του 2017, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του είχε αλλάξει πολλές κρυψώνες.

Τόσο η 29χρονη γυναίκα, όσο και ο σύντροφός του έχουν ομολογήσει ότι δολοφόνησαν το 7χρονο αγοράκι. Ο μικρός Αντρέας είχε εξαφανισθεί πριν πέντε χρόνια και η μητέρα του έλεγε πως βρισκόταν στην Πολωνία με τον πρώην σύζυγό της. Oι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι τoυς στην Κυψέλη, όπου ανακάλυψαν κρυμμένο το πτώμα του παιδιού στην εργαλειοθήκη στην βεράντα.

Το πρωί της Κυριακής (13.02.2022) η 29χρονη έφθασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το αποτρόπαιο έγκλημά της. Η μητέρα του μικρού Ανδρέα πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα με σκυμμένο το κεφάλι, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες – ο σύντροφός της αναμένεται να απολογηθεί την

Λίγο αργότερα, το πρωί της Κυριακής (13.02.2022), η 29χρονη οδηγήθηκε και στον ανακριτή, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 29χρονη ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της είχε βάλει το παιδί τιμωρία όρθιο και νηστικό και του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η ίδια δεν έκανε κάτι για να τον εμποδίσει και όταν αργότερα πήγαν να δουν το παιδί το βρήκαν να μην αναπνέει.

Στη συνέχεια η 29χρονη μαζί με τον σύντροφό της μετέφεραν το άψυχο κορμάκι του παιδιού στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν τότε και το έκρυψαν σε αυτοσχέδια κατασκευή.

Όταν μάλιστα άλλαξαν τόπο διαμονής έβαλαν τη σορό σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και το τοποθέτησαν στη βεράντα του σπιτιού στην Αστυπάλαια.

 

Αστυνομικοί βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου (12.02.2022) μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, καθώς βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη, με αποτέλεσμα να συλλάβουν την 29χρονη μητέρα και τον 33χρονο Πολωνό πρώην σύντροφο της.

 

Τόσο η μάνα, όσο και ο σύντροφος της, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν απόλυτα ψύχραιμοι, δεν έκλαψαν, δεν αντέδρασαν, παρά μόνο ομολόγησαν το στυγερό έγκλημα. 

 


Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

https://www.newsit.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια