Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξεσπά υψηλόβαθμος δικαστικός λειτουργός για τον θάνατο των 3 κοριτσιών: «ΕΛΑΣ και ΜΜΕ βλέπουν πολύ CSI»!


Eκτός πραγματικότητας και… «προχωρημένες» πέραν του επιτρεπτού κρίνονται από τις δικαστικές αρχές της Πάτρας πολλές πληροφορίες και δημοσιεύματα  για την πολύκροτη και ιδιάζουσα υπόθεση με τον θάνατο των 3 κοριτσιών.

Υψηλόβαθμος λειτουργός της τοπικής δικαιοσύνης, με πλήρη γνώση επί της διαταχθείσας Προκαταρκτικής Εξέτασης, μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», στέλνοντας σαφές μήνυμα, τόσο στον δημοσιογραφικό κόσμο, όσο και στην κοινή γνώμη που τον παρακολουθεί, να προσέχει το τι γράφει και το τι ακούει, αντίστοιχα.

Θάνατος 3 κοριτσιών: “Ή στην Αστυνομία ή οι δημοσιογράφοι… βλέπουν πολύ CSI” σχολιάζει δηκτικά ο δικαστικός λειτουργός

«Αυτά που γράφονται, πραγματικά, δεν ξέρω ποιος τα διαδίδει. Για εκταφές, συλλήψεις το επόμενο 24ωρο… Αυτά είναι παντελώς αβάσιμα». Δεν κρύβει μάλιστα πως σε επικοινωνία που υπήρχε με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας, ζητήθηκε «να σταματήσουν τέτοιου είδους διαρροές σε αστυνομικούς συντάκτες».

Χαρακτηριστική η φράση που συνοδεύει την παραπάνω εμπλοκή ΜΜΕ και ΕΛΑΣ στην υπόθεση, με τον τρόπο που μέχρι σήμερα γίνεται. «Ή στην Αστυνομία ή οι δημοσιογράφοι… βλέπουν πολύ CSI (αστυνομική αμερικανικη σειρά, με ομάδα που εξιχνιάζει δύσκολα εγκλήματα και σκοτεινές υποθέσεις). Απλά πράγματα».

Θάνατος 3 κοριτσιών: Δίωξη

Η άποψη μάλιστα εκπροσώπων της ΕΛΑΣ, ότι όσα λέγονται τα βγάζουν από μόνοι τους οι δημοσιογράφοι, δεν γίνεται αποδεκτή από τη δικαιοσύνη, αφού αυτή πιστεύει το αντίθετο. «Η Αστυνομία δίνει τις πληροφορίες. Να μαζευτούν. Δεν τα γεννούν μόνοι τους οι συντάκτες. Τους κάνουν διαρροές. Εχουν εκπροσώπους Τύπου. Αυτοί, στην ΕΛΑΣ, τα έκαναν μούσκεμα, αυτοί να τα μαζέψουν τώρα. Για να μην αρχίσουμε και ψάχνουμε ποιος έχει κάνει διαρροή ψευδών ειδήσεων. Στην πλάτη ανθρώπων θα παίζουμε; Από το να κάνω κουτσομπολιό μέχρι το να κάνω μία δίωξη η απόσταση είναι τεράστια»!

«Πικρό» είναι το σχόλιο και για τα… περί αιτήματος της ΕΛΑΣ Αττικής για εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας. «Ποιοι είναι αυτοί οι ξύπνιοι που μιλάνε και ζητούν εκταφές; Ετσι ξεθάβουμε τον κόσμο και μάλιστα παιδιά; Πρέπει να το ζητήσει ο ιατροδικαστής και να υπάρχουν σοβαρά στοιχεία κα σοβαροί λόγοι που το ζητάει. Κι αν συναινέσει η δικαιοσύνη για να δώσει σχετική παραγγελία. Τι μακάβρια πράγματα είναι αυτά που παίζουν στον γύρο του διαδικτύου. Το ξαναλέω. Ή όλη η Ελλάδα βλέπει CSI ή χαπακώνονται. Δεν είμαστε στα καλά μας, κάτι γίνεται; Πάνε να συγκρίνουν με υποθέσεις σε ξένες χώρες. Κάποιοι βλέπουν πολύ Netflix! Εδώ θα δούμε δηλαδή serial killer! Γίνεται μία έρευνα, ό,τι δείξουν τα στοιχεία. Αλλά τώρα προσπαθούμε να μεζέψουμε άλλων τα άπλυτα»!

Θάνατος 3 κοριτσιών: Έρευνα 

Το υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της τοπικής δικαστικής αρχής, σε όλους τους τόνους, λέει στην «Π», με ξεκάθαρο λόγο, για την έρευνα που διατάχθηκε και σύντομα θ’ αρχίσει. «Θα γίνει διερεύνηση… μην τυχόν και προκύψει κάτι. Αυτό που ζητείται είναι οι νεκροψίες, για να δούμε τι αναγράφεται ως αιτία θανάτων. Θα εξεταστούν οι νεκροτόμοι, που έκαναν αυτοψίες στα παιδιά. Επίσης, αν οι ιστολογικές εξετάσεις παραπέμπουν σε κάτι. Το ίδιο και οι παθολογοανατόμοι αν βλέπουν κάτι».

Θάνατος 3 κοριτσιών: Οι γονείς

Σε αντίθεση, δε, με το πρόωρο δριμύ «κατηγορώ» προς την οικογένεια, από πολλά ΜΜΕ και σχόλια χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η φράση που αφορά στους δύο γονείς της τραγωδίας, δείχνει πολλά για το εύρος και την ορθότητα των διάφορων δημόσιων αναφορών. «Θα δούμε, τελευταίους… αν χρειαστεί, τους γονείς. Αυτό το κουτσομπολιό, το ατελείωτο, δεν μας αφορά»!

ΠΗΓΗ: pelop.gr

 



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανώνυμες υποδείξεις από τους καρεκλάκηδες του πεντοχίλιαρου; Ε όχι δα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού είναι τόσο ικανοί εκεί στη δικαιοσύνη γιατί δεν κρατάνε την υπόθεση για να τη δώσουν σε πταισματοδίκη ; Να δούμε πότε θα τελείωσει τότε. Δεν θα υπάρχουν και διαρροές......