Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η αδικία που βιώνουμε 2200 πυροσβέστες - κείμενο αναγνώστη


Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Αγαπητό μπλόκο θα ήθελα να εκφράσω μέσω της σελίδα σας μια αδικία που βιώνουμε περιπου 2200 πυροσβεστες που προσληφθηκαμε ως πενταετεις το 2012 και εν συνεχεία γίναμε μόνιμοι. Το 2020 με τον νόμο 4662 άλλαξαν πολλα σε ότι αφορά το πυροσβεστικο προσωπικο κατά τα λεγόμενα των υπευθύνων ήταν ένα βήμα μπροστά για καλυτερεση των συνθηκών και από οικονομικής αλλά και από υπηρεσιακής άποψης. 

Δυστυχώς όμως για εμάς τους 2200 έχουν προκυψει τεράστια προβληματα όσον αφορά την βαθμολογική μας εξέλιξη και κατά συνέπεια και μισθολογική. Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος ενώ το συνολο των 2200 πυροσβεστων έχει όλη του την προυπηρεσια στο πυροσβεστικο σώμα και αρκετοί στο δασαρχείο δεν αναγνωρίζεται η προυπηρεσια μας βαθμολογικά με αποτέλεσμα να έχουμε ταβανι μισθολογικό και να περιμενουμε ακόμα και 6 χρόνια για να ανέβουμε μισθολογικό κλιμάκιο. 

Καταλαβαίνετε ότι με τις παρουσες οικονομικές συνθήκες που οι τιμές στα παντα έχουν παρει την ανηφόρα είμαστε οι μοναδικοι εργαζόμενοι στην Ελλάδα οι οποίοι δεν δικαιούμαστε καμμια αυξηση του μισθου μας. Η συγκεκριμένη αδικία όμως θα έχει και τεράστιες επιπτώσεις ακόμα και για την συνταξιοδότησης μας αργότερα αφου οι νόμοι Κατρουγκαλου, Βρουτση, είναι θεμελιωμένοι βάση των αποδοχών τις τελευταίας εικοσαετίας. 
Θλίβομαι γιατί καμμια συνδικαλιστική οργάνωση δεν έχει ανάδειξη το θέμα







Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Στρατος είπε…
Πολυ σωστή τοποθετηση
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κάνετε λάθος συνάδελφοι.
Εμείς έχουμε αναδείξει το θέμα το οποίο δεν θίγει μόνο εσάς αλλά και το υπόλοιπο χαμηλόβαθμο προσωπικό από το 2019 με τεκμηριωμένη πρόταση.