Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αθωώθηκε παμψηφεί ο Αλκιβιάδης Ασημακόπουλους σε δίκη αναφορικά με επεισόδια που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2017 στο Υπουργείο Εργασίας


Eπιστολή του Αντριστρατήγου Ε.Α. και Επίτιμου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, Aλκιβιάδη Ασημακόπουλου στο bloko.gr.

Προς BLOKO .gr

 Θέμα: Αποκατάσταση του ονόματός μου σχετικά με δημοσίευση της ιστοσελίδας σας.

Αγαπητό  Bloko.

          Αναφέρομαι στην αναδημοσίευση από την έγκριτη ιστοσελίδα σας, δημοσιευμένου άρθρου του δημοσιογράφου κ. Γιάννη Σουλιώτη, στις 11-1-2021,στην  εφημερίδα ημερήσιου  Αθηναϊκού τύπου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, με τίτλο: «Η ηγεσία μάς έστειλε ως πρόβατα επί σφαγήν» - Ποινικές διώξεις σε Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, που αναφέρεται σε επεισόδια που έγιναν στο επί της οδού Σταδίου 29 κτήριο του υπουργείου Εργασίας, στις 5-12-2017,από  διαδηλωτές μέλη του ΠΑΜΕ και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικών διμοιρίας ΥΜΕΤ, παρουσιάζοντάς με ως υπεύθυνο για  αυτό, καθώς όπως αναφέρουν στην μηνυτήρια αναφορά τους προς τον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών, επήλθε επειδή  δεν τους επέτρεψα να κάνουν χρήση χημικών ουσιών, σε κλειστό χώρο και δη εντός στοάς του ανωτέρω κτηρίου.

         Έστω υπόψιν, πως μερικοί εκ των μηνυτών μου, μνημονεύουν στον τότε χρόνο, σε υποβληθείσες αναφορές τους προς την υπηρεσία τους, συγκεκριμένους  λόγους  για τους οποίους δεν ήταν δυνατή η  χρήση  χημικών στον προαναφερθέντα  χώρο. 

         Σήμερα λοιπόν, σας γνωστοποιώ  ότι από το αρμόδιο δικαστήριο Αθηνών, ύστερα από δίκη που έγινε σε δημόσια συνεδρίαση στις 9-2-2022,αθωώθηκα                               

                                                             Π Α Μ Ψ Η Φ Ε Ι

          Κατόπιν τούτων και επειδή από την  παραπάνω δημοσίευση τρώθηκε αδικαιολόγητα  το κύρος μου, σας παρακαλώ, όπως  προβείτε σε ανάλογη δημοσίευση,   τόσο για την αποκατάσταση του ονόματός μου,  της ιδιότητάς μου  ως Αξιωματικού,  επίτιμου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής,  του δικαίου και της τάξης γενικότερα. 

           Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, πεπεισμένος ως προς το ότι είστε θιασώτες της νομιμότητας εις το διηνεκές.

                                                                                          Μετά τιμής

                                                                          Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος

                                                           Αντιστράτηγος Ε.Α

        Επίτιμος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια