Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανήλικος φωτογράφιζε αγόρι 13 ετών και ανέβαζε τις εικόνες στο διαδίκτυο


Μόλις τα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είδαν σε ιστοσελίδα τις γυμνές φωτογραφίες και τα βίντεο ενός ανηλίκου και ήταν ξεκάθαρο ότι πρόκειται για περιστατικό στη χώρα μας, ζήτησαν από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές την άδεια να προχωρήσουν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες. 

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν το άτομο, το οποίο κάνοντας χρήση συγκεκριμένων ηλεκτρονικών ιχνών, απέκτησε πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους – εφαρμογές και διαμοίρασε πλήθος αρχείων με υλικό πορνογραφίας του ανηλίκου. Πρόκειται για έναν 18χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πριν από δύο χρόνια ζητούσε από τον τότε 13χρονο να βγάζει τα ρούχα του, τον φωτογράφιζε γυμνό, ενώ προχωρούσε και σε άσεμνες χειρονομίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίζονται καθώς οι γονείς τους είναι κουμπάροι και ο 18χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως νόμιζαν ότι ήταν ένα παιχνίδι, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους.

Κατά την έρευνα τα στελέχη της Δίωξης εντόπισαν δύο κινητά τηλέφωνα, κάρτα SIM και κάρτα αποθήκευσης γεμάτα με πορνογραφικό υλικό και έτσι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα.

 


Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια