Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: «Να παραμείνει στη φυλακή μέχρι να πεθάνει» – Ξεσπά η θεία της 13χρονης κατά του φερόμενου βιαστή της


«Δεν μπορώ να σας περιγράψω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Συνέχεια είναι θλιμμένη. Δεν την βλέπεις να γελάει ποτέ», με αυτά τα λόγια περιγράφει η θεία της 13χρονης -που σύμφωνα με την καταγγελία της έπεσε θύμα βιασμού από τον σύζυγο της αδερφής της– την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ανήλικη.

 

Το κορίτσι που φιλοξενείται σε δομή εκμυστηρεύτηκε σε δασκάλα της τα όσα φέρεται να βίωνε για χρόνια από τον σύζυγο της αδερφής της. «Το παιδί γενικά δεν μιλούσε πολύ, ήταν φοβισμένο. Εγώ όταν την έπαιρνα, στο τραπέζι καθόμασταν και της έλεγα «να σου βάλω άλλο να φας;» και δεν απαντούσε ούτε ναι ούτε όχι. Πιστεύαμε όλοι ότι λόγω του ότι βρίσκεται στην δομή με τις μοναχές γι΄αυτό τον λόγο δεν μιλάει. Αυτό πιστεύαμε.», δήλωσε η θεία της στο Creta24.

 

Ο 45χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ίδιος πατέρας έξι παιδιών, από τρεις γάμους, αρνείται τα όσο του αποδίδονται.

 

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κάτω των 13 ετών κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

 

Η ανήλικη φέρεται να βίωνε εφιαλτικές στιγμές τα χέρια του 45χρονου από την ηλικία των 7 ετών, αφού σύμφωνα με την καταγγελία ο άνδρας προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της τουλάχιστον 4 φορές από το 2016 έως το 2020.

 

«Σε τόσο τρυφερή ηλικία και του έκανε αυτό το πράγμα. Να καταδικαστεί, να παραμείνει στη φυλακή μέχρι να πεθάνει. Αυτό θέλω», ανέφερε η θεία της 13χρονης.

 

Η ίδια εκτιμά πως το κορίτσι κατάφερε να μιλήσει καθώς στη δομή παρακολουθείται από ψυχολόγους και ίσως έτσι βρήκε πλέον τη δύναμη να καταγγείλει όσα φρικτά έχει περάσει.

 

Τέλος η θεία της 13χρονης αναφέρθηκε και στην στάση της αδερφής του ανήλικου θύματος η οποία στέκεται στο πλευρό του συζύγου της. «Σκέφτεται τα παιδιά της, αυτή είναι η έγνοια της. Τι θα γίνουν τα δικά της τα παιδιά. Την αδερφή της δεν την σκέφτεται καθόλου. Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ ακόμη και να το πιστεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

creta24.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια