Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

13χρονος κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από τον πατέρα του στο λιμάνι του Ναυπλίου - Συνελήφθη ο 48χρονος

Τραυματική ηταν η εμπειρία ενός 13χρονου αγοριού που μαζί με την 7χρονη αδερφή του βγήκαν βόλτα το απόγευμα του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου στο λιμάνι του Ναυπλίου, μαζί με τον πατέρα τους, ο οποίος είναι σε διάσταση με την μητέρα των παιδιών.


Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά την διάρκεια της βόλτας, ο πατέρας λογομάχησε πολύ έντονα με το 13χρονο παιδί παρουσία της μικρής αδερφής του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, καθώς η υπόθεση ακόμα είναι υπό διερεύνηση, το περιστατικό αντιλήφθηκε περαστικός ο οποίος πήρε τηλέφωνο αρχικά την αστυνομία η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε άμεσα το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Στο σημείο του περιστατικού έσπευσε περιπολικό και προσωπικό του Λιμεναρχείου Ναυπλίου και εκεί ο 13χρονος κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από τον πατέρα του και μάλιστα οτι δέχθηκε δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι. 

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας που μετέφερε συνοδεία γυναίκας βαθμοφόρου του λιμενικού και τα δυο παιδιά στο Νοσοκομείο Άργους.

Ο 48χρονος πατέρας σύμφωνα με τις πληροφορίες προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου όπου θα οδηγηθεί την Κυριακή στον Εισαγγελέα Ναυπλίου.

Η έρευνα από το Λιμενικό για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη καθώς θα κληθεί και η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών για κατάθεση.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως ο 13χρονος μετά από εξετάσεις στο Νοσοκομείο του Άργους είναι καλά στην υγεία του.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια