Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πνοή στις ταχυμεταφορές με E-BILL COURIER

Στις μέρες μας αρκετά νοικοκυριά έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η πανδημία. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού περνούσε αρκετές ώρες της μέρας μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να διαφεύγουν στο διαδίκτυο.

Αρκετοί ήταν αυτοί που χρησιμοποιούσαν το διαδίκτυο για την αναζήτηση πληροφοριών και υπηρεσιών. Ακόμα περισσότεροι ήταν αυτοί που επέλεξαν το διαδίκτυο για να κάνουν τις αγορές τους. Αυτό ως αποτέλεσμα είχε την άνθηση του κλάδου των ταχυμεταφορών.

Οι εταιρείες courier παρέδωσαν περισσότερα από τέσσερα δισεκατομμύρια πακέτα σε εθνικό επίπεδο. Όμως αρκετοί ήταν και οι πελάτες που παραπονέθηκαν για την καθυστέρηση των παραγγελιών τους ακόμα και για παραγγελίες που δεν παραδόθηκαν ποτέ. 


Η  E-BILL courier είναι μία νέα εταιρεία ταχυμεταφορών που καλύπτει μια περιοχή δραστηριότητας μεταξύ απλού ταχυδρομείου και μεταφορικής εταιρείας. Καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες επιχειρήσεων, επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών σε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας και εμπορευμάτων.

Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών (αποστολέων και παραληπτών) και παρέχει για κάθε πελάτη ταχύτερη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση. Είναι μία ταχυδρομική εταιρεία που διαθέτει αυτόνομο και άριστα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων, παραλαμβάνει , μεταφέρει και παραδίδει τον φάκελο ή το δέμα σας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ταχυμεταφορών ακόμα και Κυριακές και ημέρες επίσημων αργιών, κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας με την εταιρεία. Λαμβάνει απ’ το χώρο σας όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας εντός του ωραρίου που ορίζεται και σας δίνουν αντίγραφο σχετικού voucher για παρακολούθηση της αποστολής σας.  

 
Επιπλέον, πραγματοποιούν παράδοση εντός24 ωρών όλες τις μέρες της εβδομάδας και εντός 12 ωρών κατόπιν συνεννόησης.

Μπορείς να πληρώσεις με προπληρωμή ή με αντικαταβολή και στις 2 περιπτώσεις μπορεί να γίνει η χρήση πιστωτικής κάρτας. Το ιδικά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας εξυπηρετήσει, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας. Πρωταρχικός στόχος της E-BILL είναι η προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα και περιορισμούς.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια