Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Για τα προβλήματα των Αστυνομικών της Ηλείας ενημερώθηκε ο Ανδρέας Νικολακόπουλος


Παραθέτουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Ηλείας: Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας  και τα περιφερειακά της τμήματα , κατά την εορταστική περίοδο επισκέφθηκε ο βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος , όπου εκτός από τις ευχές που αντάλλαξε με το αστυνομικό προσωπικό ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αστυνομικοί στην Ηλεία. 

Ο κύριος Νικολακόπουλος έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά το παρελθόν για τα προβλήματα που έχουμε αναδείξει σαν ένωση και έχει συμβάλει σε μεγάλο ποσοστό να δοθούν λύσεις σε αυτά όπως στα  νέα οχήματα της αστυνομίας στην β΄ κατανομή , στις  οργανικές θέσεις για ενίσχυση του προσωπικού . 

Ένα από τα πολύ σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην αστυνομία Ηλείας είναι το κτηριακό ζήτημα. Τα κτήρια που στεγάζονται οι αστυνομικές υπηρεσίες όπως έχουμε τονίσει στο  παρελθόν  δεν είναι συμβατά με την επιχειρησιακή δραστηριότητα αλλά χαρακτηρίζονται και από  την αδυναμία πρόσβασης  ευαίσθητων ομάδων  πολιτών. Μετά την ενημέρωση μας έφερε άμεσα ερώτηση για θέμα αυτό  στην Βουλή. Από την ένωσή μας έχουν  γίνει προσπάθειες για την ακαταλληλότητα των κτηρίων  , φέρνοντας και κλιμάκιο της επιτροπής υποδομών και μελετών του υπουργείου στην Ηλεία, η οποία μετά από αυτοψία σε όλα τα κτήρια των  αστυνομικών υπηρεσιών του νομού αποφάνθηκε επίσημα πως τα περισσότερα είναι ακατάλληλα .Στον τομέα των κτηριακών προβλημάτων σαν ένωση καταφέραμε  την ανακαίνιση του κτηρίου της ΔΑ Ηλείας στην οποία καθοριστική ήταν η συμβολή του αντιστράτηγου Κου Μαρτζάκλη Αριστείδη καθώς και την απόσπαση του πρώην Ειρηνοδικείου Κρεστένων στην κατοχή της αστυνομίας για την μεταστέγαση του Α.Τ. Κρεστένων χωρίς ωστόσο να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι που απαιτούνται για την διαμόρφωση  του ακόμα όπως το ίδιο θέμα υφίσταται και με κτήρια που έχουν παραχωρηθεί για το τμήμα Ανδραβίδας Κυλλήνης. Ευχαριστούμε τον κο βουλευτή για το έμπρακτο  ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα προβλήματα της  αστυνομίας Ηλείας .

Ευχόμαστε να υπάρξει αίσιο αποτέλεσμα , οι αστυνομικοί να εργάζονται σε αξιοπρεπείς συνθήκες ώστε  να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών και να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες .

                                                       Ο

                                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΩΝΤΟΣ 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια