Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί συζήτησαν το πρωί Σακελλαροπούλου - Θεοδωρικάκος


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχτηκε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα αρμοδιότητας του χαρτοφυλακίου του.

Ειδικότερα, ο Υπουργός αναφέρθηκε στη συνεργασία του Υπουργείου και της Αστυνομίας με την πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το αυτονόητο τέλος μίας κατάληψης πανεπιστημιακού χώρου 34 χρόνων και την ανάγκη το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να καταδικάσουν τις απειλές σε βάρος του πρύτανη.

Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε το σχέδιο του Υπουργείου για μια σύγχρονη, ανθρώπινη και αποτελεσματική Αστυνομία επ’ ωφελεία της κοινωνίας. Υπογράμμισε, ότι ενισχύεται η παρουσία της Αστυνομίας στις γειτονιές για να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες. Αναφέρθηκε επίσης, σε σύγχρονα φαινόμενα βίας όπως η ενδοοικογενειακή και το ηλεκτρονικό έγκλημα και το σχέδιο αντιμετώπισή τους που εφαρμόζει η Ελληνική Αστυνομία.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε υπουργέ με το θέμα του εκσυχρονισμου του προσωπικού της ΕΛΑΣ σε θέματα θεμελιωδών δικαιωμάτων της προσωπικής ελευθερίας θα κάνετε τπτ; Ευρώπη 2022 είμαστε...