Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιστολή της ΠΟΑΞΙΑ στον Υπουργό ΠτΠ για το επίδομα του υγειονομικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας


Διαβάστε την επιστολή, την οποία απέστειλε στον Τάκη Θεοδωρικάκο η ΠΟΑΞΙΑ: Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Σύμφωνα με τα άρθρα 2 και 3 του Π.Δ. 206/21 όλο το αστυνομικό προσωπικό Γενικών και Ειδικών καθηκόντων που υπηρετεί σε υγειονομικές μονάδες της Ελληνικής Αστυνομίας υπόκειται σε υποχρεωτικό εμβολιασμό στα πλαίσια του περιορισμού της διασποράς της πανδημίας Conid-19.

Όσοι δε εκ του ανωτέρω προσωπικού δεν συμμορφώθηκαν με τις ανωτέρω διατάξεις είτε αποσπάστηκαν σε μη υγειονομικές υπηρεσίες είτε τέθηκαν σε αναστολή εργασίας.

Οι ανωτέρω υγειονομικές μονάδες της ΕΛ.ΑΣ. και το προσωπικό τους συμμετείχαν πλήρως, από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, με αυταπάρνηση και ζήλο δίπλα στο σύνολο του υγειονομικού δυναμικού της χώρας, γεγονός που αναγνωρίστηκε από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία.

Παρ’ όλα αυτά το υγειονομικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας είναι το μόνο το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει ενταχθεί στην παρ.1 του άρθρ. 1 του Σχεδίου Τροπολογίας του Υπουργείου Υγείας, ώστε να αποτελέσει δικαιούχο του επιδόματος Υγειονομικών, όπως δικαιωματικά έλαβαν οι συνάδελφοί τους στις υγειονομικές υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων και του ΕΣΥ σε ολόκληρη τη χώρα.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπως ενεργήσει άμεσα και αποτελεσματικά σε συνεργασία με τον Υπουργό Υγείας προκειμένου να θεραπεύσει την κατάφορη αυτή αδικία εις βάρος των υγειονομικών συναδέλφων μας, αναγνωρίζοντας έμπρακτα την προσφορά τους κατά την διάρκεια της πανδημίας.











Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ανήκουν στα συνήθη καθήκοντα τους άραγε?? Θέλουν και επίδομα??? Πάρτε ένα SMS.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά μην σκίσουν κάνα καλσόν! Πλάκα μας κάνουν τώρα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ.... Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.......ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ