Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θήβα: Ρομά εμβόλισαν περιπολικό για να ξεφύγουν


Δεν έχει τέλος η εγκληματικότητα στη Θήβα. Ένα νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των επεισοδίων, με πρωταγωνιστές Ρομά.

Τα όσα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου, στην Θήβα, κάλλιστα θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε ταινία δράσης…

Το απόγευμα του Σαββάτου, σε αγροτικό δρόμο, κοντά στον καταυλισμό των Ρομά στην Θήβα, αστυνομικοί, μετά από καταδίωξη αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν Ρομά, δέχτηκαν επίθεση, καθώς ένα άλλο όχημα από αυτό που καταδίωκαν, που επίσης οδηγούσαν Ρομά, εμβόλισε το όχημα τους, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και να ακινητοποιηθεί το περιπολικό

Από τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους και δεν τραυματίστηκαν. Στο υπηρεσιακό όχημα προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

 





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιός είναι ο αστυνομικός (διώκτης) και ποιός ο καταδιωκόμενος ; Συγχαρητήρια στους στρατηγούς και πολιτικούς για μια ακόμη απόδειξη του ευνουχισμού της αστυνομίας. Ποιός θα προστατέψει τους προστάτες ; Σε οποιαδήποτε "φυσιολογική χώρα" στον κόσμο θα όλοι οι δράστες θα ήταν τουλάχιστον τραυματίες από πυρά. Στην Ελλάδα πρέπει να λέμε και ευχαριστώ που δεν τραυματίστηκαν οι αστυνομικοί, αφού με βεβαιότητα θα διέφυγαν οι δράστες.

υ.γ. Από τη φωτογραφία φαίνεται ότι το εμβολισμένο περιπολικό είναι citroen xcara, του οποίου η παραγωγή σταμάτησε 15-16 χρόνια πριν, άρα μιλάμε για 15+ ετών "περιπολικό" ή καλύτερα υποψήφια νεκροφόρα ενστόλων.