Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο καθαρισμός κτηρίων χρήζει απαραίτητος στα χρόνια της πανδημίας



Τον τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο η πανδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται με ταχύτατος ρυθμούς. Σαν πολίτες οφείλουμε να παίρνουμε όλα τα μέτρα προστασίας προκειμένου να μειώσουμε την έξαρση του ιού.

Κάθε επαγγελματικός χώρος για να προσελκύσει τους πελάτες χρειάζεται ένα υγειές περιβάλλον. Η καθαριότητα των εσωτερικών αλλά και εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων αποτελεί μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση. Με αποτέλεσμα οι καθαρισμοι κτηριων να γίνονται αρκετά συχνά και τα αρμόδια συνεργεία ανάρπαστα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθούμε στην εταιρεία HQP. Η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει μόνιμους, εμπείρους εξειδικευμένους συνεργάτες για τον καθαρισμό κτηρίων (εσωτερικού και εξωτερικού χώρου) καθώς και για τη συντήρηση κτηριακών υποδομών.

Σχετικά με την προληπτική απολύμανση, δηλαδή η απολύμανση χεριών με πλύσιμο και χρήση αντισηπτικού που πρέπει να επαναλαμβάνεται συχνά μέσα στην μέρα, απολύμανση επιφανειών με απολυμαντικά πανάκια, απολύμανση με ψεκασμό  χαμηλής πίεσης σε πατώματα και τοίχους, απολύμανση με νεφελοψεκασμό σε όλο τον όγκο ενός χώρου και σε  ότι βρίσκεται εντός αυτού. Τέλος, η χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης.

 Η εταιρεία αυτή επίσης αναλαμβάνει την απολύμανση για κορονοϊό στο χώρο σας. Καθώς είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά.

Με την απολύμανση για τον κορονοϊό επιτυγχάνουμε την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών σε όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το απολυμαντικό υγρό, π.χ αντικείμενα, εργαλεία, πόρτες, πόμολα, τουαλέτες, κουπαστές κτλ. 

Κλείνοντας σαν κάνουμε γνωστό ότι η εταιρεία HQP αναλαμβάνει υπηρεσίες γενικής συντήρησης. Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, υπηρεσίες που αφορούν την απεντομωση και τη μυοκτονία, συντήρηση κτιριακών υποδομών, διαμόρφωση κήπων και περιβάλλοντα χώρου , ποιοτικό έλεγχο πυροσβεστήρων και υπηρεσίες μελέτης, καθώς και υπηρεσίες κτηριακής υποστήριξης όπως εκτίμηση ακινήτων, κατασκευή σπιτιού και συντήρηση ακινήτων.

Ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη η HQP και το προσωπικό της είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν, καθώς έχουν στόχο την ποιοτική κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών της.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια