Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πως οι εγκληματίες επωφελούνται από την πανδημία






Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης που περνάμε σήμερα σε όλο τον κόσμο οι κυβερνήσεις εντείνουν τις προσπάθειες τους για την καταπολέμηση της παγκόσμιας εξάπλωσης του κορωνοϊού λαμβάνοντας διάφορα μέτρα για την υποστήριξη των συστημάτων της δημόσιας υγείας, την προστασία της οικονομίας και την διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ορισμένα από τα μέτρα αυτά, έχουν πολύ σημαντική επίπτωση στον τομέα του εγκλήματος. Οι εγκληματίες γρήγορα άρπαξαν τις ευκαιρίες για να εκμεταλλευτούν την κρίση με την προσαρμογή των τρόπων λειτουργίας τους σε νέες εγκληματικές δραστηριότητες.










Παράγοντες που συμβάλλουν στην αύξηση της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας αποτελούν η υψηλή ζήτηση για ορισμένα προϊόντα (π.χ. προστατευτικός εξοπλισμός και τα φαρμακευτικά προϊόντα), η μείωση της κινητικότητας και της ροής των ανθρώπων, ακόμα και έξω απ΄ την χώρα, η παραμονή των πολιτών στο σπίτι όλο και περισσότερο και η μέθοδος της τηλεργασίας, που πραγματοποιείται ως ψηφιακή λύση.






Οι περιορισμοί στη δημόσια ζωή θα κάνουν κάποιες εγκληματικές δραστηριότητες λιγότερο ορατές και θα εκτοπίσουν τον κόσμο στο σπίτι. Το αυξημένο άγχος και ο φόβος ότι μπορεί να δημιουργήσει ευπάθεια στην εκμετάλλευση. Οπότε εμείς σαν πολίτες αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε κάποια μέτρα προστασίας ώστε να προστατέψουμε τις περιουσίες μας.










Η πλειοψηφία των διαρρηκτών πριν εισβάλουν σε ένα σπίτι ή μια επιχείρηση ελέγχουν το επίπεδο ασφαλείας του. Η παρουσία ενός συστήματος ασφαλείας αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα σε μια πιθανή διάρρηξη.



Υπάρχουν πολλές εταιρείες που μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση συναγερμού ή καμερών ασφαλείας. Το θέμα είναι να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει ενώ ταυτόχρονα δεν επιβαρύνει την τσέπη σας. Και εδώ ήρθε η ώρα να γνωρίστε την εταιρεία Integrated Security Management (ISM). Η ISM SECURITY Α.Ε. είναι μία εταιρεία security που φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προαγωγή της ασφάλειας με την ανάπτυξη και την εφαρμογή σύγχρονων προτύπων και κανονισμών ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία που θα συνεργαστείτε σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σας προσφέρει εγγύηση και υπηρεσίες service. Η ISM SECURITY Α.Ε. επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των συνεργατών τους όσον αφορά τις σύγχρονες διαδικασίες σωματοφυλακής, την προστασία υψηλών προσώπων (VIP) - φύλαξη προσώπων (bodyguard), την ασφάλεια μετακινήσεων, την ασφάλεια χώρων εκδηλώσεων, την ασφάλεια ξενοδοχείων, καθώς και τις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνων.

Καλό θα ήταν να λαμβάνετε μέτρα ασφαλείας πριν να είναι αργά. Σκοπός μας δεν είναι να σας τρομάξουμε, αλλά να σας υπενθυμίσουμε πως ο κόσμος στις μέρες μας καταφεύγει σε πράξεις ανάρμοστες για να επιβιώσει.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια