Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΙΡΑ Αθηνών: Κοπή Πίτας στο Γηροκομείο Αθηνών


Παραθέτουμε ανακοίνωση τής ΙΡΑ Αθηνών: Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2021 ο Πρόεδρος και τα μέλη της  Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής Διεθνούς  Ενώσεως  Αστυνομικών,  πραγματοποίησαν τη κοπή της φετινής τους Βασιλόπιτας στο  Γηροκομείο Αθηνών παρουσία μελών Συμβουλίου και ηλικιωμένων του Ιδρύματος τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του covid 19.

Μέσα σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα, το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής προέβη σε κάτι εντελώς διαφορετικό από τα καθιερωμένα.  Αντάλλαξαν  ευχές για το νέο έτος  με τους ηλικιωμένους τροφίμους του  φιλανθρωπικού  σωματείου  Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών (Γηροκομείο-Πτωχοκομείο) και μοίρασαν  δώρα, βιβλία και είδη ρουχισμού .

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Τ.Δ. Αττικής κ. Βαλατσός Βλάσιος : "μπορούμε να βιώσουμε το θαύμα των Χριστουγέννων μόνο μέσω της  Αγάπης, της φιλανθρωπίας και της απλότητας".

Ευχαρίστησαν τους εργαζομένους του φιλανθρωπικού σωματείου,  για τις προσπάθειες τις οποίες καταβάλλουν καθημερινά ενώ παράλληλα συνομίλησαν με τον πρόεδρο  του Ιδρύματος κ. Σπύρο Χαμακιώτη, τον Δ/τη κ. Σολδάτο Κωσταντίνο, την  Αντιπρόεδρο κ. Ασημίνα Μητράκου, την προϊσταμένη της Νομικής υπηρεσίας κ. Στραϊτούρη  Μαρία και την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Παπαϊωάννου Νεκταρία για μελλοντικές δράσεις και συνεργασίες καθώς και με τους παρευρισκόμενους ηλικιωμένους του Ιδρύματος.


Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη

του Διοικητικού Συμβουλίου



Servo per Amikeco

Υπηρετώ δια της φιλίας





 

 

 















 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια