Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΣΟΕΕ: Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση στον καθηγητή


Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η άγρια επίθεση από κουκουλοφόρους κατά καθηγητή της ΑΣΟΕΕ.

 

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί μεταξύ άλλων οι αξιόποινες πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της παράνομης βίας.

 

Ο καθηγητής, την ώρα της παράδοσης, δέχθηκε επίθεση από περίπου δέκα άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα αυτά, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν ξαφνικά σε αμφιθέατρο, εξύβρισαν τον καθηγητή και τον χτύπησαν, ενώ προκλήθηκε ένταση και με φοιτητές που προσπάθησαν να τον υπερασπιστούν.

 

Ο καθηγητής πήγε μόνος του στον "Ευαγγελισμό", για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

Βίντεο από την ένταση μέσα στο αμφιθέατρο αναρτήθηκαν στα social media, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταδίκασαν το περιστατικό.

ant1news.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια