Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία αξιωματικού του Π.Σ. για εργασιακή παρενόχληση, ψυχολογικό εκφοβισμό


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του bloko.gr

Είναι δυνατόν πριν ένα χρόνο να κάνω ΔΥ αναφορά για εργασιακή παρενόχληση και ψυχολογικό εκφοβισμό προς την Ηγεσία του ΠΣ γιατί είμαι Επιπυραγος στο Πυροσβεστικό Σώμα και να προσπαθούν να με εξοντώσουν υπηρεσιακα αντί να εξετάσουν με ΕΔΕ τα καταγγελομενα μου ? Είναι δυνατόν ο νυν Υπαρχηγος να συνεργάζεται με τον πρώην Διοικητή μου για να με καταστρέψουν και να με αφήνουν σε περιβάλλον Εργασιακής παρενοχλησης και τρομοκρατίας πάρα την αναφορά που είχα κάνει? Είναι δυνατόν να καταγγελία τον Πρώην Διοικητή μου και να του επιστρέφουν την αναφορά μου(ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ)   για να με ελέγξει? Ήθελε να με τιμωρήσει με 2/10 ενός μηνιαίου βασικού μισθού.

 

 Πέρασε ένας χρόνος από την ΔΥ αναφορα μου ΚΑΙ  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ !!! Καταγγείλω τρομοκρατία στον εργασιακό μου χώρο,  παρενόχληση,  ασυδοσία  , κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος και τόσα άλλα. Μια μαφία στο Πυροσβεστικό Σώμα!!!!









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Γέροντας είπε…
Για ποιο λογο καταγγέλεις ανωνυμα ενω οπως λες εκανες επωνυμη αναφορά? Μήπως έχει σχεση η "καταγγελία¨" σου με τις επερχομενες κρισεις?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον γι'αυτό δεν το λέει ευκολονοητο!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσείς γιατί σχολιάζετε ανώνυμα? Προσπαθείτε να φοβησετε το θύμα? Το θύμα θα φοβάται τον θύτη? Η θα υποδείξετε πότε σας βολεύει να μιλήσει κάποιος? Ντροπή!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανωνυμως με ποση ευκολία κάνετε επίθεση σε Αξιωματικό που τολμησε να φανερώσει τον Γολγοθά του!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί δεν γίνεται ανάρτηση των σχολίων?