Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη - παράδοση τροφίμων στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος για τους σεισμόπληκτους από την ΙΡΑ Ηρακλείου


Τις μέρες όπου ολόκληρη η Χριστιανοσύνη εορτάζει τη γέννηση του Θεανθρώπου και τον καινούριο χρόνο, η ανθρωπιά, η αγάπη και η συναδέλφωση πρέπει να πλημυρίζει τις καρδιές όλων μας.

Με τη σκέψη στραμμένη αδιάλειπτα στους συνανθρώπους μας, που περνούν τα φετινά Χριστούγεννα σε προσωρινά καταλύματα, δοκιμαζόμενοι από τους καταστροφικούς σεισμούς, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2022, αντιπροσωπεία της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Μανόλη ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ, τον Ταμία κ. Ευάγγελο ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗ της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), με βαθιά πίστη στην αξία της προσφοράς προς τους άλλους, ξεκίνησε για το Αρκαλοχώρι φορτωμένη τρόφιμα μακράς διάρκειας και χαρτικά, όπως είχε συζητηθεί με τον υπεύθυνο του συντονιστικού του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος.

Είναι βέβαιο ότι ούτε εμείς, ούτε τόσοι και τόσοι άνθρωποι με την ευγενική προσφορά τους σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης δίνουν οριστική λύση στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σεισμόπληκτοι. Θέλουμε μόνο με τον τρόπο αυτό να δείξουμε την αγωνία μας γι’ αυτούς και το γεγονός ότι συμπάσχουμε μαζί τους.



Συναισθηματικά φορτισμένοι μετά την επίσκεψη μας στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου, δεν μπορούσαμε να μην περάσουμε από το λαβωμένο Α.Τ. Μινώα Πεδιάδος. Επισκεφθήκαμε τους συναδέλφους και μέλη μας στους δύο πυργίσκους όπου στεγάζονται, προσφέροντας τους συμβολικά χαρτί φωτοτυπικού για να συνεχίσουν το έργο τους, έστω και μέσα στις τρομακτικά δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους.

Μέσα σε κλίμα ευχάριστο και συγκινητικό ανταλλάξαμε ευχές και χρόνια πολλά.

Μέσα στη χαρά ή μέσα στον πόνο ας κρατούμε βαθιά τα ανθρώπινα συναισθήματά μας κι ας κλείσουμε στις καρδιές μας το μήνυμα αγάπης από τη Βηθλεέμ. Ας έχουμε συνεχώς στη σκέψη μας ότι «Ως χαρίεν έστ’ άνθρωπος, όταν άνθρωπος η» (είναι πολύ χαριτωμένο ον ο άνθρωπος, όταν είναι πραγματικός άνθρωπος. Μένανδρος).

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου

 

 

Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο  Σ                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       Μανόλης  Ζαχαριουδάκης                              Έφη Φλουρή

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια