Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ύποπτος διάρρηξης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου σκύλο της αστυνομίας στις ΗΠΑ (BINTEO)


Ύποπτος διάρρηξης μαχαίρωσε θανάσιμα αστυνομικό σκύλο, ενώ τραυμάτισε αξιωματικό στο πρόσωπο με τη ματσέτα του, όπως καταγράφεται στο ανατριχιαστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Σιάτλ.

 

Αστυνομικός πυροβόλησε τον δράστη αφού σκότωσε το Κ-9 και τραυμάτισε συνάδελφό του. Ο ύποπτος διάρρηξης καταγράφεται να τρέχει στον δρόμο με μία πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τους γοφούς τους ενώ κρατά μία ματσέτα.

 

 

Tο περιστατικό συνέβη στις 5 Ιανουαρίου όταν η αστυνομία δέχθηκε αναφορά για διάρρηξη που ήταν σε εξέλιξη και για ύποπτο που είναι οπλισμένος με μαχαίρι. “Εχει μια ματσέτα” είπε ο άνθρωπος που πραγματοποίησε την κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης ενώ στο παρασκήνιο ακούγονται φωνές.

 

Σύμφωνα με όσα καταγράφονται στο βίντεο, περιπολικό σταματά σε κοντινή περιοχή όπου αξιωματικός λέει στον ασύρματο: “Κάτι συμβαίνει εδώ. Μπορεί να είναι ο τύπος. Άνδρας, με μία πετσέτα γύρω του. Κάποιος τον κυνηγά με ρόπαλο του μπέιζμπολ”. Ο αξιωματικός στη συνέχεια κυνηγά τον ύποπτο ενώ ακολουθεί κι άλλος αστυνομικός μαζί με τον Κ-9 Τζεντάι

 


Ο αστυνομικός που συνοδεύεται από τον σκύλο φωνάζει στον ύποπτο να σταματήσει. “Έχει ματσέτα! Έχει ματσέτα, έχει μια γ@@@@@ένη ματσέτα!”.

 

Ο ύποπτος συνεχίζει να τρέχει και φωνάζει κάτι ασυνάρτητο ενώ κραδαίνει μία μακριά λεπίδα και ένα μαχαίρι. “Πέταξέ το!” φωνάζει ο αξιωματικός και προτάσσει το όπλο του. “Σταμάτα, πέσε στο έδαφος” δίνει εντολή. Ο αστυνομικός αφήνει το Κ-9 ελεύθερο που επιτίθεται στον ύποπτο, ο οποίος μαχαιρώνει επανειλημμένα τον σκύλο.

 

Επίσης, μαχαιρώνει τον αστυνομικό στο πρόσωπο προτού πέσει νεκρός από πυρά του αξιωματικού Τιμ Τζόουνς, βετεράνου αστυνομικού, που υπηρετεί εδώ και 15 χρόνια στο αστυνομικό σώμα. Πλέον έχει πάρει διοικητική άδεια, ενώ η υπηρεσία διερευνά το τραγικό περιστατικό.


enikos.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια