Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόλος: Πέθανε 47χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος από κορωνοϊό


Συναγερμός έχει σημάνει στις φυλακές του Βόλου καθώς ένας 47χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, πέθανε από τον κορονοϊό.

Ο σωφρονιστικός, ήταν διασωληνωμένος σε νοσοκομείο Βόλου και πάλευε να κρατηθεί στη ζωή όμως χθες τελικά δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ενώ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν ήταν ανεμβολίαστος. Βόλος

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ειναι ο 4ος θάνατος εργαζομένου στις φυλακές από κορονοϊό με τους προηγούμενους να σημειώθηκαν στα καταστήματα της Λάρισας, της Νιγριτας Σερρών και της Κομοτηνής.

Βόλος: Τι λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων κ. Σπύρος Καρακίτσος

 «Η τραγική είδηση ενός ακόμη θανάτου από COVID συναδέλφου μας σωφρονιστικού υπαλλήλου που υπηρετούσε στο Αγροτικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Ανηλίκων Κασσαβέτειας μας βυθίζει στην θλίψη. Ο Νικος ήταν ένας καλός συνάδελφος, εύορκος και ευσυνείδητος εργαζόμενος που υπηρετούσε στις Αγροτικές Φυλακές Κασσαβέτειας και δραστήριο μέλος του ΔΣ του Πρωτοβάθμιου Σωματείου μας. Μόλις 47 χρόνων, εξαίρετος οικογενειάρχης με 3 ανήλικα παιδιά. Τον αποχαιρετούμε με πόνο και αγάπη.

Η πανδημία χτυπάει πολύπλευρα και αλύπητα όλη την κοινωνία. Μόνο όπλο μας η αλληλεγγύη» τονίζει στο protothema.gr o πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων κ. Σπύρος Καρακίτσος.

dikastiko.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια