Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προφυλακιστέος ο 33χρονος Αιγύπτιος για τον ξυλοδαρμό και την ομηρία της πρώην συντρόφου του


Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 34 χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κατηγορείται για δυο πλέον κακουργήματα. Μετά τη συμπληρωματική άσκηση δίωξης σε βάρος του αντιμετωπίζει το κακούργημα της αρπαγής, αλλά και της απόπειρας ανθρωποκτονίας. 

Άγιος Παντελεήμονας: «Ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο»

Κατά την εξόδό του από το ανακριτικό γραφείο, ο κατηγορούμενος ψέλλισε: «Ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο».

Υπενθυμίζεται, ότι ο 33χρονος εισέβαλε στο διαμέρισμα της πρώην συντρόφου του, βουλγαρικής καταγωγής, στον Άγιο Παντελεημονα και την κρατούσε όμηρο επί τρεις ώρες, απειλώντας ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου. Η ομηρία έληξε με επιχείρηση της Αστυνομίας, που το βράδυ συνέλαβε τον δράστη.

 

Χθες το πρωί, ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε η 31χρονη γυναίκα, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με όσα συνέβησαν στο σπίτι της το περασμένο Σάββατο. Η μάρτυρας φέρεται να περιέγραψε στον δικαστικό λειτουργό τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του δράστη, επισημαίνοντας πως πως εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.

«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Εχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της» ανέφερε μετά την κατάθεση της.

Ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας, Κωνσταντίνος Γώγος, εξέφρασε την ίδια ανησυχία στην περίπτωση που ο δράστης αφεθεί ελεύθερος. «Ευελπιστούμε ότι αύριο θα προφυλακιστεί. Η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της», ανέφερε. 

Άγιος Παντελεήμονας: Αισθάνομαι ικανοποιημένη για την απόφαση, εξακολουθώ να φοβάμαι μήπως γίνει κάτι

Δικαιωμένη αισθάνθηκε η 30χρονη η οποία ήταν παρούσα στα δικαστήρια από νωρίς, αλλά ο φόβος της δεν δείχνει να υποχωρεί. «Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη, τον δικηγόρο μου και όλους εσάς. Αισθάνομαι ικανοποιημένη για την απόφαση. Όμως εξακολουθώ να φοβάμαι μήπως γίνει κάτι…» δήλωσε μετά την απόφαση της προφυλάκισης του 33χρονου.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια