Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

25 € "καλή χέρα" σε κάθε παιδί από την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Όπως είναι ήδη γνωστό, λόγω και της συνεχιζόμενης κατάστασης που πλήττει τα τελευταία έτη την ανθρωπότητα και των νέων περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τον περιορισμό της διασποράς του Κορονωϊού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, αποφάσισε να πράξει ομοίως όπως και πέρυσι και αντί Χριστουγεννιάτικου δώρου να κάνει την “καλή χέρα” σε κάθε παιδί ηλικίας μέχρι 12 ετών (μέχρι την ΣΤ΄ Δημοτικού) των μελών της Ένωσής μας.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, το σωματείο μας φέτος θα προσφέρει για “καλή χέρα” στα 235 παιδιά που συγκεντρώθηκαν το χρηματικό ποσό των 25 € για κάθε παιδί, ήτοι θα διαθέσει συνολικά το ποσό των 5.875 € για τα δώρα των παιδιών μας.

Η καταβολή του δώρου των 25 € σε κάθε παιδί θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς που έχετε δηλώσει. Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο γεγονός της απενεργοποίησης του τραπεζικού λογαριασμού που διαθέτει η Ένωσής μας, εξαιτίας της καθυστέρησης των αρχαιρεσιών του σωματείου μας, λόγω των αναβολών για διεξαγωγή εκλογών όλων των συνδικαλιστικών σωματείων ανά την επικράτεια το έτος που πέρασε.

        Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ως δώρο για τα μέλη μας, τυπώθηκαν και φέτος τα επιτραπέζια ημερολόγια γραφείου, τα οποία από αύριο 12 Ιανουαρίου 2022 είναι διαθέσιμα για να τα παραλάβετε.

Αγαπητά μέλη μας
Όπως γίνεται αντιληπτό, τόσο με τις δύο παραπάνω αποφάσεις μας, όσο και από άλλες πρωτοβουλίες που έχει προβεί η Ένωση μας τα τελευταία χρόνια, όπως για παράδειγμα η παροχή δωρεάν ετήσιας συνδρομή στα μέλη μας στη Νομοπαίδεια, δωρεά χρηματικού ποσού 100 € σε κάθε παιδί μέλους της Ένωσής μας που πέτυχε την εισαγωγή του σε σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οικονομικές ενισχύσεις μελών μας για διάφορες περιπτώσεις (δικαστική εκπροσώπηση, σοβαρά θέματα υγείας κλπ) το σωματείο μας λειτουργεί πλέον ανταποδοτικά, διαθέτοντας πάνω από το 85% των ετήσιων εσόδων του από τις εισφορές των μελών μας πίσω σε αυτά.

Σκοπός και στόχος του νέου Δ.Σ. για τη θητεία 2021-2024 είναι να διατηρήσει το Σωματείο μας το χαρακτήρα αυτό, διότι …

“Η Ένωση ανήκει στα μέλη της”

Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια