Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοφία Νικολάου: Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα 2,5 χρόνια που πέρασα στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής


Ανάρτηση της Σοφίας Νικολάου:

Η τελευταία ημέρα εργασίας στο γραφείο της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής επεφύλασσε για εμένα μια έκπληξη. Μια συγκινητική τελετή παραλαβής – παράδοσης με τον νέο Γενικό Γραμματέα, Κωνσταντίνο Παπαθανασίου.

Τα ιδιαίτερα θερμά λόγια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, του υφυπουργού, Λευτέρη Οικονόμου και όλων όσοι βρέθηκαν στην τελετή, είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για εμένα.

Είναι η επιβράβευση της επιτυχημένης προσπάθειας που κάναμε εγώ και οι συνεργάτες μου για την αναμόρφωση του Σωφρονιστικού Συστήματος, για την βελτίωση των Καταστημάτων Κράτησης, για πιο ανθρώπινες, ασφαλείς και υγιείς φυλακές.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα 2,5 χρόνια που πέρασα στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής. Δεν θα ξεχάσω όλους τους άξιους ανθρώπους που γνώρισα και συνεργάστηκα για να πετύχουμε πολύ σπουδαίους στόχους.

Μια νέα πρόκληση ανοίγεται μπροστά μου.

Η διεκδίκηση μιας έδρας στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν είναι αυτοσκοπός.

Είναι η αίσθηση του καθήκοντος που έχω απέναντι στους συμπατριώτες μου στην Εύβοια, να αγωνιστώ για να καλυτερεύσω τη ζωή τους.

Είναι η σιγουριά που αισθάνομαι έπειτα από χρόνια σκληρής προσωπικής εργασίας, αλλά και μετά από τα 2,5 χρόνια στη Γενική Γραμματεία, ότι μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια