Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναρχικοί μπλόκαραν 21 ΑΤΜ σε ένα βράδυ


Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: Το Σάββατο 1/1/22 πρώτη μέρα του χρόνου έγινε σαμποτάζ με μπλοκάρισμα στην υποδοχή της κάρτας σε 21 ΑΤΜ σε 8 περιοχές της Αθήνας σαν μια αντανακλαστική κίνηση σε αλληλεγγύη με το στέκι στο Βιολογικό στην Θεσσαλονίκη. Τα συγκεκριμένα ΑΤΜ βγήκαν εκτός λειτουργίας μέχρι την Δευτέρα 3/1. Αυτή η κίνηση πέρα από μια γρήγορη αντεπίθεση είναι και ένα κάλεσμα για συμμετοχή σε δράσεις και διαδικασίες αλληλεγγύης με το στέκι στο Βιολογικό.

Το στέκι στο Βιολογικό ήταν ένας χώρος μέσα στο πανεπιστήμιο που πρότασσε την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση, την αντικουλτούρα και την ελεύθερη έκφραση μέσα σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον κερδοφορίας. Η εκπαιδευτική αναδιάρθρωση μέσο της πανεπιστημιακής αστυνομίας και τον έλεγχο πρόσβασης στα ιδρύματα θέλει να επιβάλει ένα καθεστώς κανονικοποίησης της πειθάρχησης και της καταστολής των κινημάτων που αναπτύσσονται μέσα σε αυτα.

Οι καταλήψεις διαχρονικά είναι τα σπίτια του αγώνα, εκεί που αντιστεκόμαστε,που συλλογικοποιούμε τις αρνήσεις,τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.Παρά την ολομέτωπη επίθεση που δέχεται το καταληψιακό κίνημα τα τελευταία χρόνια, οι χώροι μας παραμένουν αγκάθια στην κανονικότητα του κράτους και του κεφαλαίου.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

10,100,1000 ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΙΨΗΣ

Λίστα τραπεζών

Νεάπολη

1 ΑΤΜ Alphabank

Κολωνάκι

1 ΑΤΜ Optima Bank

1 ATM Alpha Bank

2 ATM Alpha Bank

Ψυχικό Λ. Κιφησίας

1 ΑΤΜ Eurobank

1 ΑΤΜ Εθνική

1 ΑΤΜ Πειραιώς

Ζωγράφου

3 ΑΤΜ Εθνική

1 ΑΤΜ Eurobank

1 ATM Πειραιώς

Παγκράτι

1 ΑΤΜ Εθνική

1 ΑΤΜ Euronet

Αμπελόκηποι

2 ATM Εθνική

Γουδή

1 ΑΤΜ Πειραιώς

1 ΑΤΜ Alphabank

Κουκάκι

1 ΑΤΜ Εθνική

1 ΑΤΜ Eurobank

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια