Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπουργός και Αρχηγός στο Κέντρο της Α.Δ. - Ευχές για το 2022


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, επισκέφθηκαν, κατά την αλλαγή του έτους το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής. Αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό, μοίρασαν δώρα και απηύθυναν μέσω ασυρμάτου εορταστικά μηνύματα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία.

 

Στο μήνυμά του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, επεσήμανε:

 

«Καλησπέρα σε όλους από το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης.

 

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία για όλους εσάς, τους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Όλους εσάς που ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, τριακόσιες εξήντα πέντε ημέρες τον χρόνο δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας παρά τις αντιξοότητες, για το ύψιστο αγαθό της Δημοκρατίας μας, για την ασφάλεια των πολιτών.

 

Σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ που εργάζεστε ακόμη και αυτή την ώρα μακριά από τις οικογένειες σας.

 

Είναι μεγάλη χαρά για εμένα αλλά κυρίως είναι τιμή να επικοινωνώ μαζί σας στην χαραυγή ενός ελπιδοφόρου πιστεύω καινούργιου χρόνου.

 

Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη ώστε το 2022 να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την Ελληνική Αστυνομία.

 

Θέλω να γνωρίζετε ότι στην καθημερινή αυτή μάχη θα είμαι δίπλα σας και πιστεύω ότι ο καινούργιος χρόνος εμπεριέχει ένα σαφές αλλά και διαχρονικό μήνυμα.

 

Οι Έλληνες είμαστε πολλοί λίγοι για να είμαστε διχασμένοι και όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Ενωμένοι λοιπόν ατενίζουμε το 2022 με αισιοδοξία.

 

Προχωράμε μπροστά μαζί, με αλληλεγγύη, με ασφάλεια για όλους, με τήρηση των νόμων για να αφήσουμε πίσω μας οριστικά αυτή τη μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας.

 

Καλή δύναμη, καλή χρονιά σε όλους, καλή χρονιά στους αγαπημένους σας, στις οικογένειες σας.»

 

Στη συνέχεια, στο μήνυμά του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ανέφερε τα εξής:

 

«Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι.

 

Οι πρωταγωνιστές στην καθημερινή μας μάχη κατά της εγκληματικότητα είσαστε εσείς, που με υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας, επαγγελματισμού και συνέπειας στέκεστε επάξια δίπλα στον πολίτη.

 

Τον εμπνέεται εμπιστοσύνη, ενισχύετε το αίσθημα ασφάλειας, εμπεδώνετε τη σιγουριά για το αύριο και για ένα ευοίωνο μέλλον.

 

Ένα μέλλον επιστροφής στην κανονικότητα που με τη δική σας προσπάθεια και συμβολή στη τήρηση των μέτρων πρόληψης μετάδοσης της πανδημίας covid-19 θα προάγει την κοινωνική ευημερία, ισορροπία και ηρεμία.

 

Σήμερα η αλλαγή του χρόνου σας βρίσκει δίπλα στον συνάδελφο, δίπλα στον άνθρωπο που θα σας συντρέξει στον κίνδυνο και θα σας στηρίξει την επικίνδυνη στιγμή κατά την επιτέλεση του έργου σας.

 

Η συγκεκριμένη συναδελφικότητα και αλληλοσεβασμός είναι αξίες θεμέλιου λίθου της αστυνομικής οικογένειας και προάγουν την αποστολή και το όραμα μας, που είναι η προστασία του πολίτη.

 

Μακριά από τις οικογένειες σας σήμερα αλλά κοντά στον πολίτη. Παρόντες σε όλες τις γειτονιές αισθανόμαστε την ανάγκη να σας απευθύνουμε ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ.

 

Ένα ευχαριστώ για τη συμβολή σας στην ήρεμη πρωτοχρονιάτικη κοινωνική θαλπωρή. Συνάδελφε, σε ευχαριστούμε για τον καθημερινό σου αγώνα.

 

Σε όλους εσάς στην άλλη άκρη του ασυρμάτου αλλά και σε κάθε συνάδελφο σε όλη την επικράτεια, εύχομαι το 2022 να είναι ένα υγιές, δημιουργικό, ελπιδοφόρο και ασφαλές έτος για εσάς και τις οικογένειες σας.

 

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά.»









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια