Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο προπονητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονης


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο προπονητής πυγμαχίας στην Πάτρα, που είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία 14χρονης μαθήτριάς του για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο 47χρονος είχε βρεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την καταγγελία της 14χρονης, ωστόσο είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, εξαιτίας διαφωνίας μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα.

Τώρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε να προφυλακιστεί, με τον ίδιο τον 47χρονο να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ο προπονητής σύντομα αναμένεται να οδηγηθεί στα γραφεία της Ασφάλειας στην Πάτρα και από εκεί στις φυλακές.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση σε συγγενείς και φίλους του προπονητή που καλούν, σύμφωνα με το tempo24, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών, όπου μέσα κρατείται ο προπονητής. Ο ίδιος το έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. όπου έγραψε: “Βγήκε να με προφυλακίσουν… Με πάνε στην Ασφάλεια και μετά φυλακή!!!”



Η ανάρτησή του συνοδεύτηκε από κύμα συμπαράστασης από φίλους και γνωστούς και με επικριτικά σχόλια για την δικαστική απόφαση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 47χρονου προπονητή, δικηγόρος Πατρών Χρήστος Τσόλκας σε δήλωσή του ανέφερε: «Έχω συνηθίσει να μην κριτικάρω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Η απόφαση αποτελεί όνειδος για την ελληνική δικαιοσύνη. Οφείλω να τονίσω δυστυχώς ότι στην Ελλάδα κανείς δικαστής δεν έχει οποιοδήποτε πρόβλημα όταν φυλακίσει άδικα ανθρώπους, έτσι υπάρχουν φαινόμενα με δικαστές που με τις ενέργειες τους και τις άδικες προφυλακίσεις έχουν υποχρεώσει το ελληνικό δημόσιο να καταβάλλει ως αποζημιώσεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ να συνεχίζουν απρόσκοπτα τις προφυλακίσεις. Θεωρώ δεδομένο ότι η απόφαση αυτή θα ανατραπεί και δεδομένο ότι ο πελάτης μου θα αθωωθεί».









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια