Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χάρης Τσιτσικάς: Από 1η Φεβρουαρίου οι πολίτες της Αχαΐας θα έχουν ακόμα περισσότερους αστυνομικούς στη διάθεσή τους


Παραθέτουμε κείμενο τού Χάρη Τσιτσικά, προέδρου της Ένωσης Αχαΐας: Από 1/2 ένα ακόμα σημαντικό πάρεργο όπως αυτό των τακτικών Μεταγωγών στα νοσοκομεία  κρατουμένων του Καταστήματος Κράτησης  Αγίου Στεφάνου οδεύει προς το τέλος του βάση της σχετικής διαταγής από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η απόφαση αυτή δίνει τη δυνατότητα καθημερινά όλο και περισσότεροι συνάδελφοί να  ρίχνονται στη μάχη της αστυνόμευσης κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό μετά την φυγή 40 συναδέλφων οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν. Η βούληση της Ηγεσίας του Υπουργείου μας ήταν καθοριστικής σημασίας καθώς και η συνδρομή της Ομοσπονδίας και του Προέδρου προσωπικά.  

Σημαντική επισήμανση που έχει τη δική της σημασία και κάποιος μπορεί να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα είναι ότι με την ανάληψη των έκτακτων από την εξωτερική φρουρά μειώθηκαν κατά πολύ οι μεταγωγές αυτές προς τα νοσηλευτικά ιδρύματα. Ο λόγος προφανής......όταν πλέον το μπαλάκι δεν μπορεί να πάει αλλου η διαχείριση γίνεται πολύ πιο ορθολογικά. 

Οι συνάδελφοί μας δικαιώθηκαν και η Ένωση μας επίσης. Οι αγώνες όταν γίνονται με επιχειρήματα και με σεβασμό στον συνομιλητή πάντα αργά η γρήγορα κερδίζονται.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια