Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Tί επισημαίνουν αστυνομικές πηγές στο bloko.gr για τη μισθοδοσία των αστυνομικών


Σε συνέχεια της ανάρτησης κειμένου δόκιμου αστυνομικού και των σχολίων που ακολούθησαν αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο bloko.gr ότι τόσο το επίδομα αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας όσο και η αποζημίωση την εργασίας πέραν του πενθημέρου θα καταβληθούν κανονικά με την τρέχουσα μισθοδοσία για το προσωπικό.

Ο λόγος που εμφαίνοντα σε δύο διαφορετικά αναλυτικά σημειώματα αποδοχών είναι καθαρά διαδικαστικός καθώς οι βασικές απολαβές αφορούν στο έτος 2022 ενώ το πενθήμερα νυχτερινά στο 2021, γεγονός που έχει γνωστοποιηθεί εγγράφως σε όλες τις αρμόδιές υπηρεσίες μέσω της καθ’ ύλην αρμόδιας διεύθυνσης

''θα λάβουμε το ποσό των 345 ευρώ'' - Κείμενο Δόκιμου Αστυφύλακα







Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόλις είδαμε τη μισθοδοσία.Δεν ξέρω πως , αλλά στα δύο αναλυτικά σημειώματα (Γενάρη και νυχτ-πενθ 2021) η φορολογία είναι αυξημένη κατά 60ευρω στο σύνολο επαυξημένη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και κλασικά η φορολογία στο θεο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
24 βράδυ μισθοδοσία δουλεύεις 14.22 προλαβαίνεις να πάρεις. Τυρόπιτες…για Χριστούγεννα ηγεσία δεν είσαι μόνο για γαλόνια!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ με το σχόλιο για τυρόπιτες στις 24/13 και το ωράριο 14:00-22:00. Εδώ μας εξήγησαν ότι το " σύστημα" είναι αυτόματο και " αναίσθητο" και μπαίνουν τα χρήματα στις 24/12 μετά τις 18:00. Στους συνταξιούχους, το σύστημα δεν είναι αυτόματο?? Γιατί εκεί δόθηκαν τα χρήματα , μια ή δύο μέρες νωρίτερα???? Ντροπή . Αν κάποιος είχε προγραμματίσει να πάρει άδεια και την οικογένεια του και να πάει στους δικούς του στο χωριό του. Θα περίμενε να φτάσει 25/12 μετά τις 18:00 για να ξεκινήσει ? Ή θα πήγαινε αφραγκος, αν και εφόσον είχε τα χρήματα για να ταξιδέψει με το αυτοκίνητο του ή με εισητηρια??? Αυτό ξανάγινε νομίζω πέρσι ή προπερσι. Ντροπή σας .. Οι κ.κ. συνδικαλιστσραδες, αυτά δεν τα σκέφθηκαν στις διεκδικήσεις τους????