Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσφορά της Ένωσης Βορειοανατολικής στο SANTA CLAUS KINGDOM

 


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής εξασφάλισε για τις οικογένειες των συναδέλφων – μελών μας προνομιακή προσφορά για την επίσκεψη τους στο ̈SANTA CLAUS KINGDOM , το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Αθήνας και φιλοξενείται στο στεγασμένο, κλιματιζόμενο, εκθεσιακό χώρο MEC Παιανίας έκτασης 13.000τμ.

Η προσφορά περιλαμβάνει έκπτωση 50% για το Kids All Day Pass (απεριόριστη συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια, στα θεάματα, στα εργαστήρια και μία μάρκα δώρο στα παιδιά για τα συγκρουόμενα για μία χρήση) και 20% για το Adult All Day Pass, η οποία γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας στα ταμεία του πάρκου. Εξαιρούνται τα κερματοφόρα, καθώς και τα παιχνίδια δεξιοτήτων που περιλαμβάνουν δώρα.

Το πάρκο λειτουργεί βάση όλων των κανόνων υγειονομικής προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19 ‘όπως αυτοί ανακοινώθηκαν από τα αρμόδια υπουργεία.

Οι ενήλικες μπορούν να προσέλθουν στο χώρο με πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή του αντίστοιχου πιστοποιητικού νόσησης, ενώ τα παιδιά από 4 έως 17 ετών με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου.

 easybaa.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια