Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Formula 1: Πού θα δείτε το Grand Prix που θα κρίνει τον παγκόσμιο πρωταθλητή- Όλα τα σενάρια


Ήρθε η ώρα για τη «μητέρα των μαχών», τον πρώτο τελικό μετά από 47 ολόκληρα χρόνια όπου οι δύο διεκδικητές του τίτλου πηγαίνουν ισόβαθμοι! Μαξ Φερστάπεν και Λούις Χάμιλτον έχουν από 369.5 πόντους και αυτό έχει περιορίσει αισθητά τα σενάρια τίτλου. Ας δούμε τι ισχύει!

Σενάριο #1

Ισοβαθμία με τους δύο οδηγούς να παραμένουν στους 369.5 πόντους. Σενάριο που λίγο-πολύ έρχεται σε περίπτωση σύγκρουσης και διπλής εγκατάλειψης. Τότε ο οδηγός της Red Bull Racing θα είναι παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του, καθώς έχει 9 νίκες έναντι 8 του οδηγού της Mercedes.

Σενάριο #2

Ισοβαθμία στους 371.5 πόντους. Αυτό μπορεί να συμβεί με τον Χάμιλτον στην ένατη θέση που δίνει 2 βαθμούς και τον Φερστάπεν στη δέκατη θέση που δίνει 1 βαθμό αλλά να παίρνει κι άλλον ένα χάρη στην επίτευξη του ταχύτερου γύρου. Κι εδώ πρωταθλητής είναι ο 24χρονος.

Σενάριο #3

Αν ο Χάμιλτον τερματίσει μπροστά από τον Φερστάπεν, όντας από την 1η έως την 8η θέση ή στη 10η, τότε είναι αυτόματα παγκόσμιος πρωταθλητής. Αν πάρει 1 βαθμό με τον αντίπαλό του πίσω του, αυτό σημαίνει πως ο Ολλανδός θα είναι εκτός δεκάδας άρα ακόμα κι αν πετύχει τον ταχύτερο γύρο, δεν θα πάρει έξτρα βαθμό για αυτόν.

Σενάριο #4

Αν ο Φερστάπεν δει την καρό σημαία μπροστά από τον 36χρονο, ανεξαρτήτου θέσης, αυτόματα θα τον εκθρονίσει.

Το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι αρχίζει στις 15.00 ώρα Ελλάδας. 

Πού θα δείτε τη μεγάλη μάχη τίτλου μεταξύ Φερστάπεν και Χάμιλτον

Στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι (15:00, COSMOTE Sport 5, ΕΡΤ 3, Live Gazzetta) κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή ανάμεσα στους Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον.

Η μεγάλη μάχη η οποία θα κρίνει τον πρωταθλητή στη Formula 1 θα καλυφθεί τηλεοπτικά τόσο από την ΕΡΤ όσο και την Cosmote TV.




https://www.protothema.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια