Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επεισόδια και συλλήψεις σε επεισόδια στην ENERGEAN KAVALA

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν συνολικά δεκαεπτά άτομα στην Καβάλα για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, παράνομης βίας, άρσης ασφαλιστικών εγκαταστάσεων, βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, παραβάσεις του Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Επιπλέον κατασχέθηκαν μία ξύλινη ράβδος, δέκα καδρόνια, μία τσουγκράνα, μία σακούλα με πέτρες, δεκαέξι κράνη, έξι βίδες μεγάλου μεγέθους και επτά μπουλόνια μεγάλου μεγέθους.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα προσαχθούν ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Την 20-12-2021 και ώρα 14:00, εκπρόσωπος της εταιρείας ENERGEAN KAVALA κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας για Έκθεση σε Κίνδυνο , Ψευδή Καταμήνυση και


Συκοφαντική Δυσφήμηση κατά του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων της εν λόγω εταιρείας. Παράλληλα ζήτησαν και τη συνδρομή της Αστυνομίας για τους επιτραπεί η είσοδος στον χώρο των εγκαταστάσεων.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την οποία ήταν ενήμερη καθ’ όλη την διάρκειά της η οικεία εισαγγελική αρχή, οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν από τρία σημεία εντός των εγκαταστάσεων ENERGEAN KAVALA , μέσα στις οποίες ήταν συγκεντρωμένοι περίπου εκατόν είκοσι (120) εργαζόμενοι, οι οποίοι επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών με δύο (2) πυροσβεστικά οχήματα κάνοντας χρήση νερού και αφρού, ενώ κάποιοι εξ αυτών πετούσαν πέτρες και μπουλόνια με χρήση αυτοσχέδιων σφενδόνων. Επιπλέον προέβησαν σε σκοπούμενη διαρροή υδρόθειου το οποίο είναι επικίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή και δημόσια υγεία.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια