Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τιμήθηκαν για την προσφορά και το ήθος τους Τρικαλινοί Αστυνομικοί (φωτό-βίντεο)


Ως ένδειξη τιμής για την πολύτιμη προσφορά τόσο στην Ελληνική Αστυνομία, όσο και στην κοινωνία τιμήθηκαν πέντε Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, οι οποίοι μετά από περίπου 40 χρόνια ολοκλήρωσαν τον κύκλο της υπηρεσίας τους και συνταξιοδοτήθηκαν.

Όπως κατέγραψε το Tv10.gr στην λιτή εκδήλωση, που έγινε με πρωτοβουλία του Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων και έλαβε χώρα στο Μουσείο Τσιτσάνη το πρωί της Πέμπτης, έδωσε το παρόν σύσσωμο το αστυνομικό προσωπικό του Τ.Α τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Στον χαιρετισμό του, ο Διοικητής του Τ.Α, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Λιούρας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το έργο των πέντε αστυνομικών, επισημαίνοντας πως διακρίθηκαν για το ήθος και την αφοσίωσή τους, ενώ παράλληλα τόνισε πως “έδωσαν την ψυχή τους στο Σώμα και η απουσία τους θα είναι ένα μεγάλο κενό, ωστόσο φρόντισαν να μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία τους στους νεότερους συναδέλφους”.

Ακολούθως, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης οι αναμνηστικές πλακέτες αποδόθηκαν στους Θύμιο Σδώνα, Μπάμπη Γκούμπλια, Γιώργο Σκαπέτη, Γιώργο Σκαπέτη (ποδηλάτης) και Βασίλη Νταιλιάνη.


Δείτε το βίντεο με τις βραβεύσεις


Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και στόχος είναι να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια