Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η αιμοδοσία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου από τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ). 
Τα μέλη της ΕΣΠΕΘ αναγνωρίζοντας τη σημασία της εθελούσιας αιμοδοσίας, το πόσο σημαντική είναι η προσφορά αίματος και ιδίως στις μέρες μας εν μέσω πανδημίας, έσπευσαν να συνδράμουν στην Τράπεζα Αίματος της Ένωσης.




Η σπουδαιότητα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας τονίσθηκε και από την υπεύθυνη ιατρό κ. Ευτέρπη Μόκα – Κερκίνη η οποία τόνισε πως η συλλογή αίματος από εθελοντές μη αμειβόμενους αιμοδότες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για μια ασφαλή και επαρκή παροχή αίματος. Οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες είναι η ασφαλέστερη πηγή του αίματος, και απολύτως αναγκαία ιδίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας.




Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί θερμά τα μέλη της – Εθελοντές Αιμοδότες που θυσίασαν λίγο από το χρόνο τους για το θεάρεστο έργο της αιμοδοσίας καθώς και την Ιατρό  κ. Ευτέρπη Μόκα – Κερκίνη και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την άρτια υποδοχή και διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας και δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση τέτοιου είδους ενεργειών για το καλό του κοινωνικού συνόλου. 

Για το Διοικητικό ΣυμβούλιοImage
-Ο-
Πρόεδρος

Χρήστος Καρανάσιος
Ανθστης (ΤΧ)

-Ο-
Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Γώγος
Ανθστης (ΤΧ)









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια