Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Κοζάνης: Μπάτσους μας αποκαλούν αυτοί που βλέπουν αστυνομία και παθαίνουν αλλεργική αντίδραση!!!


Δείτε το έγγραφο της Ένωσης Κοζάνης: Αξιότιμε κύριε, Παπαδημητρίου Χαράλαμπε, βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου  με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και εκπρόσωπε του ελληνικού λαού. 

Η Ελληνική Αστυνομία απαρτίζεται από Έλληνες αστυνομικούς, κομμάτι από τη σάρκα του ελληνικού λαού, τον οποίο υπηρετούν με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και αγάπη. Όλα αυτά τα αναγνωρίζει το σύνολο της κοινωνίας ακόμη και σε δύσκολες περιόδους όταν και βρισκόμαστε στην δύσκολη  θέση να γινόμαστε οι κακοί εφαρμόζοντας τις δικές σας αποφάσεις. 

Μπάτσους μας αποκαλούν οι κακοποιοί !!!

Μπάτσους μας αποκαλούν οι αντιεξουσιαστές !!!

Μπάτσους μας αποκαλούν αυτοί που βλέπουν αστυνομία και παθαίνουν αλλεργική αντίδραση!!!

Απαιτούμε μία δημόσια συγνώμη και εξηγήσεις για την χρήση του υβριστικού ρατσιστικού αυτού όρου δημόσια εκ μέρους σας κατά τη διάρκεια  τηλεοπτικής εκπομπής. 

ΥΓ: θα θέλαμε να απευθυνθούμε και σε όλους αυτούς τους καλοπροαίρετους πολίτες (όχι εσάς κ. βουλευτά), οι οποίοι εν αγνοία τους έχουν υιοθετήσει την συγκεκριμένη λέξη , ίσως λόγω κακής μετάφρασης της αγγλικής λέξης "Cop", ίσως και λόγω της ύποπτης χρήσης της λέξης ακόμη και σε σχολικά εγχειρίδια, ότι η λέξη μπάτσος ουδεμία σχέση έχει με αυτή. Αντίθετα είναι υβριστική, υποτιμητική και ρατσιστική και κάθε φορά που την χρησιμοποιείτε, στεναχωρείτε κάποιον συγγενή σας, φίλο σας ή γνωστό σας αστυνομικό. 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΗΣΗΣ ΛΙΑΚΟΣ                                                  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΖΟΥΡΑΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια