Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χάρης Τσιτσικας :Οχήματα που καθαρίζονται μόνο με δαπάνες της Ένωσης. Επιτακτική η αποδέσμευση κονδυλίων.


Παραθέτουμε κείμενο του προέδρου της Ενωσης Αχαΐας, Χάρη Τσίτσικα: 

Ένα σοβαρό θέμα που χρήζει άμεσης αντιμετωπισης από την Πολιτική και Φυσική  Ηγεσία είναι η αποδέσμευση κονδυλίων για την απολυμανση και τον καθαρισμό των υπηρεσιακών οχημάτων. Είναι αδιανόητο η Ένωση Αχαΐας να έχει αναλάβει αποκλειστικά σχεδόν τον καθαρισμό των οχηματων είτε αυτά είναι κλούβες είτε μικρά οχήματα αντικαθιστωντας τον κρατικό μηχανισμό η οι συνάδελφοι να υποχρεωνονται να καταβάλλουν από την τσέπη τους για τον καθαρισμό. Σε ερώτημα που θέσαμε σε τοπικό επίπεδο λάβαμε την απάντηση ότι δεν αποδεσμεύονται κονδύλια από το Αρχηγείο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα περιπολικό της Άμεσης Δράσης που εχρηζε καθαρισμού προ λίγων 24ωρων  καθώς ήταν γεμάτο αίματα από επεισόδιο στο οποίο επιληφθηκαν οι συνάδελφοι και δεν υπήρχαν δαπάνες να καθαριστεί το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα υπηρεσιακα οχήματα έγχρωμα και συμβατικά των ΑΤ, ΤΑ και του ΤΜΔ Πατρών του οποίου τις κλούβες η Ένωση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να καθαρίζονται.

Θεωρούμε επιτακτική ανάγκη να δοθεί λύση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που άπτεται της υγείας τόσο των συναδέλφων όσο και των  πολιτών που επιβιβαζονται. 

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια