Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Ποδοσφαιριστής έριξε κουτουλιά στον διαιτητή, τον έστειλε στο νοσοκομείο και αναζητείται


Με μία … κουτουλιά στο πρόσωπο του διαιτητή απάντησε παίχτης ποδοσφαιρικής ομάδας, η οποία φιλοξενούνταν σε γήπεδο του νομού Λασιθίου και αντιμετώπισε χθες μια ομάδα της περιοχής. Προκαλεί απορία πάντως το γεγονός ότι ο διαιτητής- σύμφωνα με την αστυνομία- δέχτηκε την επίθεση στην προσπάθειά του να προλάβει τη γενικότερη σύρραξη.

Οι πληροφορίες του Creta24 αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε χθες. Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, στο 90ο λεπτό ο διαιτητής σφύριξε φάουλ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας και συγκεκριμένα υπέρ του ποδοσφαιριστή που καταγγέλλεται ότι τον χτύπησε.

Όταν έγινε το φάουλ και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή που κέρδισε την παράβαση, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Τότε, ο διαιτητής – κατά τις περιγραφές- επιχείρησε να προλάβει ένα γενικευμένο επεισόδιο και δέχτηκε μια κουτουλιά στο πρόσωπο από τον προαναφερθέντα παίχτη των φιλοξενούμενων.

Ο διαιτητής, ο οποίος είναι νεαρής ηλικίας ένιωσε ζαλάδα, είχε τάση προς έμετο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο αγώνας διεκόπη και οι αστυνομικοί αναζητούν τον φερόμενο ως δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια