Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνεργασία Ανεξάρτητων: Ο αγώνας για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη μας ενώνει όλους


Ανακοίνωση της παράταξης Συνεργασία Ανεξάρτητων από την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Η Συνεργασία Ανεξάρτητων καλεί τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία, να στηρίξουν τους υποψηφίους της στις επερχόμενες εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 9,10 και 11/12/2021 με ηλεκτρονικά μέσα.

Σκοπός μας δεν είναι να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τις υπάρχουσες παρατάξεις, αλλά θέλουμε με την παρουσία μας να δημιουργηθεί εκείνη η δυναμική που θα αποτρέψει την Ένωση από το να μετατραπεί σε πολιτιστικό και κοινωνικό σωματείο ή σε μια  άχρωμη και άγευστη παρέα που δεν παράγει συνδικαλισμό.

Προτεραιότητα μας είναι να αγωνιστούμε για να ικανοποιηθούν τα θεσμικά και οικονομικά μας αιτήματα, αλλά παράλληλα θα είμαστε στο πλευρό κάθε συναδέλφου που χρειάζεται την στήριξη μας.

Ο αγώνας για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη μας ενώνει όλους ανεξάρτητα από βαθμούς, υπηρεσίες προέλευσης ή πολιτικά πιστεύω.

Υπάρχει και άλλη επιλογή σε αυτές τις εκλογές, στηρίξτε μας και σας υποσχόμαστε πως μαζί θα μάθουμε και πάλι να διεκδικούμε !

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

 Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας 

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια