Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΙΡΑ Ηρακλείου στο Ειδικό κέντρο «Άγιος Σπυρίδων»


Ανακοίνωση τής ΙΡΑ Ηρακλείου: Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, τα παιδιά, οι φίλοι μας που φιλοξενούνται στο Ειδικό κέντρο «Άγιος Σπυρίδων» στον Κρουσώνα Ηρακλείου, τηρώντας υποδειγματικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Πρόεδρο κ. Μανόλη ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ, στην Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Αγγελική ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και στον Ταμία κ. Ευάγγελο ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗ της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.).

Τα  προηγούμενα χρόνια, οι φίλοι μας  ερχόταν στο Αστυνομικό Μέγαρο  Ηρακλείου και έψελναν τα κάλαντα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ενώπιον όλων των Αστυνομικών, φέτος, που η πανδημία τους εμπόδισε να μετακινηθούν,  δεν υπήρχαν περιθώρια για σκέψεις και  χωρίς αναβολή,  τα επισκεφθήκαμε  στο χώρο τους για να τους δούμε, να προσφέρουμε τα παραδοσιακά μας γλυκά, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, καθώς υγειονομικό υλικό που είχε ανάγκη το ειδικό κέντρο.  



Μέσα σε κλίμα ευχάριστο και συγκινητικό ανταλλάξαμε  ευχές και χρόνια πολλά. Η χαρούμενη έκφραση στα πρόσωπα των παιδιών και τα σίγουρα χαμόγελα, γέμισαν με ικανοποίηση την αντιπροσωπεία μας.

Είναι πολύ σημαντική, άλλωστε, μια χειρονομία αγάπης αυτές τις γιορτινές μέρες. Εκεί κρύβεται το μήνυμα που σκόρπισε στον κόσμο από τη Βηθλεέμ την ημέρα της γέννησης του Χριστού και ανανέωσε την ψυχή του ανθρώπου.  ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

 

 

Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου

 

Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο  Σ                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

          Μανόλης  Ζαχαριουδάκης                              Έφη Φλουρή

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια